Σκαλαθύρματα 01-08-2018 - Κώστας ΓραμματικάκηςΈκατσα ο δύσμοιρος προχθές να φάω μια μπουγάτσα. Γιατί δύσμοιρος; Επειδή δίπλα μου ήρθαν κι έκατσαν μια χοντρή και μια παχύσαρκη, που μέχρι να φάω εγώ την μπουγάτσα μου, αυτές είχαν φάει από τρεις! Όμως, τις ήθελαν χωρίς ζάχαρη. Βλέπετε κάνουν δίαιτα τα κοριτσάκια.
*
75% υγρασία είχε σήμερα το Ηράκλειο. Από αύριο θα αρχίσομε να κυκλοφορούμε με μαγιό και μάσκα θαλάσσης. Το ψαροντούφεκο απαγορεύεται γιατί θα τρυπήσομε κώλους κι όχι ψάρια. 
*
Ρε παιδάκια, φτάνει πια ο κλαυθμός και οδυρμός σας για τους δύσμοιρους τους πυρόπληκτους. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι, στείλετε έστω πέντε ευρώ, αλλά κατευθείαν. Ευχηθείτε τους και καλή δύναμη. Τους χρειάζεται. 

Έχω πιάσει στενές φιλίες μ' ένα αδέσποτο, που το λένε Σωτήρη. Το περίεργο είναι ότι ο σκύλος αυτός ακούει και στο Σωτήρης και στο Σώτος. Και ύστερα μου λέτε εμένα ότι εκτός απ' τα δελφίνια, υπάρχουν πιο έξυπνα ζώα από τα αδέσποτα. 

«Επάτησεν ο Άυγουστος, η άκρα του χειμώνα». Γιατί ρε κοπέλια; Εμείς που δεν έχομε γευστεί ακόμη το καλοκαίρι, να πάμε δηλαδή να φουντάρουμε; Δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι μαζί; Ή ο καθένας χώρια; Ο χειμώνας μπαίνει στις 21 Δεκεμβρίου.

Κώστας Γραμματικάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.