Σεξοσοφία - του Κώστα Γραμματικάκη
Συνάντησε την παλιά του  φιλενάδα καθώς με το ζόρι έπινε έναν καφέ, έτσι για να περάσει η ώρα. Τον κοίταξε χαμογελαστή και μόνο από το χαμόγελό της κατάλαβε ποια ήταν. Την υποδέχτηκε θερμά και την κάλεσε για να κάτσει στο τραπεζάκι του. Έκατσε, σταύρωσε τα πόδια και πέταξε τα μπούτια της ολόκληρα έξω. Κυριευμένος πάντοτε από την μανία του μπουτομάνιακ, την κοίταξε -καλύτερα.. τα κοίταξε- κι είδε φανερή την κυτταρίτιδα σ' αυτά που άλλοτε είχε συνηθίσει να τα βλέπει πιο στιλπνά κι από το μάρμαρο. Αυτή ευχαριστήθηκε από το βλέμμα του, το ένα πόδι σηκώθηκε ακόμη πιο ψηλά και του είπε, «θέλω να με γαμήσεις».

Φυσικά δεν μπορούσε, ούτε ήθελε να αρνηθεί. Πήγανε στο σπίτι της. Εκεί είδε για πρώτη φορά και το πόσο χαραγμένο ήταν το πρόσωπό της, παρά τις οκάδες από μπογιές που το ΄χε πασπαλίσει.

Χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίσταση, ούτε για τα προσχήματα, την έριξε στο κρεβάτι. Την έγδυσε και είδε με φρίκη ότι τα βυζιά της προσπαθούσαν τώρα να ενωθούν με το φάλι, αυτά που ήταν κάποτε το όρθιο καμάρι της. Το μουνί της είχε και αυτό κάτι περίεργες ζάρες, ο τύπος όμως δεν μπορούσε πια να κάνει πίσω. Τη γάμησε κι αυτή ούρλιαζε σαν τον οδοντωτό σιδηρόδρομο.

Όταν τέλειωσε η πρώτη πράξη, περάσανε δέκα ολόκληρα λεπτά για να συνέλθει η κυρία. Αυτός την κοίταζε και μια απίστευτη τρυφεράδα τον πλημμύρισε, βλέποντας πώς κατάντησε η ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδος -όπως την έλεγε.

Ξανάρχισε λοιπόν το πασπάτεμα κι αυτή του ψιθύρισε ότι ήταν αγάμητη για δυο χρόνια! Αυτό τον συγκλόνισε και συνέχισε να την γαμά ωσάν να ήταν στα τριάντα της χρόνια ακόμη.

Βλέπετε ότι το γαμήσι ξυπνά μνήμες που κυριαρχούν κι από εκεί και κάτω ήταν αδιάφορος και για την κυτταρίτιδα και για τις χαρακιές στην άλλοτε πανέμορφη μούρη της.

Έτσι είναι τα πράγματα κι αν δεν με πιστεύετε, δοκιμάστε το με κάποια κοπέλα που κάποτε είχατε ερωτευτεί.

Κώστας Γραμματικάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.