Για τις πυρκαγιές - του Κώστα ΓραμματικάκηΕπ' ουδενί λόγο θα μπορούσα, φίλοι, να γράψω σήμερα για τις πυρκαγιές και να παραστήσω κι εγώ τον πάνσοφο, που έχει λύσεις για όλα, εκτός από την ανοησία του.

Δεν μπορώ όμως να αγνοήσω ούτε για μια στιγμή την αυτοθυσία των πυροσβεστών, τον ηρωϊσμό των εθελοντών, της αστυνομίας και του λιμενικού, που έκαναν θαύματα  χωρίς εντολές συγκεκριμένες, χωρίς πρόγραμμα, ή καθοδήγηση.

Ακόμη δεν μπορώ να αγνοήσω την αλληλεγγύη που επέδειξε ο σε συνεχή ταλαιπωρία Έλληνας προς τους πυροπαθείς. Κι έτσι απλώς κάθομαι και σκέφτομαι:
Μας αρμόζει εμάς μια τέτοια Κυβέρνηση;  Και μιλώ για τις μετά την τραγωδία ευθύνες των κυβερνώντων, πραγματικά θλιβόμενος για το γεγονός ότι τουλάχιστον ο Καμμένος δεν δικαιολόγησε το επίθετό του.

Μη μου πείτε τώρα ότι εμείς φταίμε, που τους αναδείξαμε Κυβέρνηση, γιατί τότε εξομοιώνετε τα θύματα της απάτης με τους απατεώνες.
Θα 'θελα μόνο κάτι να πω: Ανασκουμπωθείτε, Έλληνες και ειδικά εσείς οι νέοι Έλληνες για να βοηθήσετε τη χώρα. Η ωραιότερη Πατρίδα του κόσμου έχει την ανάγκη σας σήμερα. Μην την αρνηθείτε! Όπως οι προηγούμενες γενιές δεν αρνήθηκαν τη συμμετοχή στο έπος της Αλβανίας, στους Μακεδονικούς αγώνες και σε όλους τους πολέμους. 

Κώστας Γραμματικάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.