Δεν υπάρχει χώρος (του Κώστα Γραμματικάκη)Ήθελα να έγραφα μια μπουρδολογία σήμερα, φίλοι, έτσι για να ξεδώσει λιγάκι ο νούς μας, αλλά ύστερα παρασύρθηκα και διάβασα ένα μέρος από τις αναλύσεις που έκαναν οι κλασικοί συριζαίοι για να δικαιολογήσουν την υπογραφή της συμφωνίας για τη Μακεδονία μας.

Διαπίστωσα τότε ότι, ο εντούτοις ευρύτατος χώρος της μπουρδολογίας έχει πλήρως καλυφθεί κι έτσι γεμάτος καταισχύνη κατέβασα την κεφαλή μια και απεδείχθη ότι στις μπούρδες δεν πιάνω μπάζα μπροστά τους.

Πού πάμε ρε παιδιά; Ήρθαν δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Εμείς με όλη μας την καρδιά τους χαρίσαμε τους τίτλους των αρχιψευταράδων και των αρχιμπουρδολόγων κι αυτοί τώρα δεν μας αφήνουν ούτε μια μπούρδα να πούμε, μήπως και σκάσει ένα χαμόγελο στα χείλη μας;

Τι να σας πω; Πλήρης η απογοήτευση! Κι ένα κουβά θάλασσας να πιω πάλι δεν θα συνεφέρω. Και μια βουτιά να δώσω από το ακρωμόλιο και να βγω στη Φολέγανδρο, πάλι δεν θα φτάξει το οξυγόνο, για να γεμίσει τους πνευμονές μου. Απέχω λοιπόν της μπουρδολογίας σήμερα, για να αφήσω τους επαγγελματίες, ελεύθερους και απερίσπαστους.

Αφήστε με λοιπόν στα όνειρά μου, αφήστε με να βλέπω την Κρήτη, Κρήτη και την Ελλάδα, Ελλάδα. Δεν πάτε να γαμηθείτε, τσιπρο-κατασκευάσματα; 


Κώστας Γραμματικάκης 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.