Μικρά μικρά ξένα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά νέα - Έκδοση 15 Ιουνίου updated- Έκτακτη είδηση: Το Lucifer σώθηκε. Και ο σωτήρας είναι η Netflix. Μιλάμε στην κυριολεξία για διάσωση της τελευταίας στιγμής αφού η διορία έληγε την Παρασκευή 15 Ιουνίου τα μεσάνυχτα.

- Έχουμε νεώτερα από το μέτωπο των κλώνων του Game of Thrones, διά του στόματος του συγγραφέα George R.R. Martin αυτή τη φορά. Όπως απεκάλυψε λοιπόν ένας από τους πέντε έλαβε τελευταίο ασπασμό από τα πολύ πρώιμα στάδια της ύπαρξής του. Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχουμε έναν του οποίου ψήνεται ο πιλότος και τρεις άλλους που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης ακόμη. Θυμίζουμε ότι στα γυρίσματά της βρίσκεται και μια σειρά βασισμένη στη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας του συγγραφέα Nightflyers.

- Μια και μιλάμε για τον συγκεκριμένο τύπο να αναφέρουμε ότι ήταν από τους πρώτους που πήρε τηλέφωνο τον Τζεφ Μπέζος της Άμαζον, ζητώντας του να διασώσει το The Expanse (πάνω). Κι αυτός το έκανε.

- Είχαμε μια ακύρωση σειράς αυτή τη βδομάδα. Το People of Earth εγκαταλείπει τον μάταιο ετούτο κόσμο.

- Μια ακόμη σειρά που βασίζεται σε κόμικς γυρίζεται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για τη Deadly Class, κάποια στοιχεία για την οποία θα αποκαλυφθούν τον ερχόμενο μήνα στο Κόμικ Κον του Σαν Ντιέγκο. Εκεί θα μάθουμε και μερικά πράγματα για το Nightflyers, που αναφέραμε πιο πάνω. Όπως έχει γίνει γνωστό στη γνωστή σύναξη δε θα συμμετάσχουν οι συντελεστές των σειρών Game of Thrones και Westworld.

- Το παρόν της στην πιο πάνω εκδήλωση θα δώσει η νέα Doctor Who, Τζόντι Γουίττακερ (κάτω).


- Το Avengers: Infinity War έγινε η τέταρτη ταινία που ξεπέρασε σε εισπράξεις τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Οι άλλες τρεις είναι οι Avatar (2.78 δις), Titanic (2.18 δις) και Star Wars: The Force Awakens (2.06 δις).

- Μια από τις πιο εικονικές ταινίες τρόμου του 20ου αιώνα, το Arachnophobia, θα γυριστεί ξανά. Οι συντελεστές της βρίσκονται ακόμη στο στάδιο σχεδιασμού της παραγωγής.

- Το Succession ανανεώθηκε για μια ακόμη σεζόν.

- Τα Looney Tunes επιστρέφουν, αλλά όχι στην πρωτότυπή τους μορφή. Διαφορετικοί συντελεστές θα φτιάχνουν διαφορετικές ιστορίες διάρκειας από ένα μέχρι έξη λεπτών. Σύμφωνα με τα σχέδια θα γυριστεί υλικό συνολικής διάρκειας χιλίων λεπτών μέσα σ' ένα χρόνο.

- Διαδραστικό βιντεοπαιχνίδι ετοιμάζεται να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές φαντασίας, το Stranger Things.


- Η Τζούλια Ρόμπερτς θα κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση. Θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταφορά του μυθιστορήματος του Chris Cleave "Little Bee".

- Ένα άλλο βιβλίο που πρόκειται, εκτός απροόπτου, να πάρει σάρκα και οστά στη μικρή οθόνη είναι το Fordlandia του Greg Grandin, τη σκηνοθεσία του οποίου αναμένεται να αναλάβει ο πολύς Werner Herzog.

- Ο Μπράντον Σάντερσον, ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς βιβλίων φαντασίας, ετοιμάζεται επίσης να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό σύμπαν. Το πρώτο του πρότζεκτ θα είναι η σειρά Dark One, την οποία σκοπεύει επίσης να αναπτύξει και σε βιβλία.

- Ας συνεχίσουμε μ' ένα ακόμη συγγραφέα, τον ακαταπόνητο Στίβεν Κινγκ. Όπως ανακοινώθηκε ένα ακόμη μυθιστόρημά του διασκευάζεται για τη μικρή οθόνη. Πρόκειται για το The Outsider. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε να αναφέρουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά και η δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο επικό The Dark Tower.

- Οι κινέζοι έρχονται. Αυτή τη φορά με τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη υπό τη μορφή κινουμένων σχεδίων του μύθου του "Βασιλιά Πίθηκου".


- Μια παλιά σειρά κινουμένων σχεδίων αναμένεται να αποκτήσει νέα ζωή. Πρόκειται για την Æon Flux, την οποία θα αναβιώσει το MTV με κανονικούς ηθοποιούς, ή live action όπως λένε εκεί στα ξένα.

- Η Netflix ανακοίνωσε το KAOS. Πρόκειται για μια σειρά σκοτεινού χιούμορ που θα αναβιώνει ιστορίες από την ελληνική μυθολογία και θα τους δίνει σάρκα και οστά στη σύγχρονη εποχή.

- Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.

Αυτά είχαμε για σας σήμερα. Ένα καλό σαββατοκύριακο ευχόμαστε.

Λάκης Φουρουκλάς
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.