Τα καλά του ένοπλου αθλητισμούΌλοι έπεσαν να φάνε τον Ιβάν Σαββίδη μετά τον αγώνα στην Τούμπα με την ΑΕΚ επειδή είχε διαφορετικού είδους επιχειρήματα από άλλους.
Και όμως κυρίες και κύριοι ο ένοπλος αθλητισμός έχει πάρα πολλά καλά σε σχέση με τον συμβατικό.
Κατ αρχάς είναι καθαρός από ντόπα και αναβολικά, έχεις ένα εύκολο αποτέλεσμα με ένα απλό «ξέρω που μένεις» ή ένα «έχεις τελειώσει».
Μετά είναι πιο φτηνός γιατί δεν χρειάζεται πολύπλοκα συστήματα γυμναστικής, μηχανήματα και σου πα μου πες. Ένα πιστόλι ή ένα περίστροφο φτάνει για να πείσεις τον άλλο να μην ξαναέχει αντίθετη άποψη.
Επίσης κάνει τον αθλητισμό πιο θεαματικό εφόσον το «καν το να φανεί ατύχημα» δημιουργεί πολλές φορές χολυγουντιανό θέαμα το οποίο αφήνει εποχή στον αθλητισμό.
Γιατί να κουράζονται οι ποδοσφαιριστές να βάλουν γκολ εφόσον αυτό μπορεί να μπει από τον ίδιο τον πρόεδρο χωρίς καν να αγγίξει την μπάλα;
Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής ή ο επόπτης σφυρίζει άκυρο το γκολ όταν ο ίδιος δεν έχει καν αλεξίσφαιρο; Που πας ρε καραμήτρο;
Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΕΣΑ κατά την διάρκεια της νύχτας το σκορ θα αυξηθεί υπέρ του ΠΑΟΚ και αυτό μπορεί να συνεχιστεί για τις επόμενες μέρες μέχρι ο διαιτητής να καταλάβει το λάθος του.

Η καινούργια ομάδα δρόμου του Ιβαν Σαββίδη
Κάνετε κλικ στην εικόνα για να δείτε το βίντεο. 
Γιάννης Ζωγραφάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.