Μόνο την αποχή τρέμουν οι σαλτιμπάγκοι«Η Ελλάδα θα βρεθεί στο ευρύτερο πλαίσιο του συμφώνου σταθερότητας και ανάπτυξης όπως ισχύει για κάθε κράτος μέλος. Θα έχουμε το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης του ESM ώστε να προκύπτει ότι η χώρα θα είναι σε θέση να πληρώνει τα δάνειά της. Αν η Ελλάδα χρειαστεί πρόσθετα μέτρα διευθέτησης του χρέους θα υπάρξει και αυστηρότερη εποπτεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλάους Ρέγκλινγκ στο 3ο οικονομικό forum των Δελφών...

Υπόδουλοι για εκατό χρόνια τουλάχιστον θα είμαστε και μην έχετε ελπίδα για κάτι διαφορετικό έτσι όπως πάνε τα πράγματα.

Το μόνο που αφορούν οι όποιες εκλογές στην Ελλάδα είναι το πόσοι θα συμμετέχουν στο φαγοπότι των όποιων ΕΣΠΑ και πόσοι θα παίρνουν τα μισθά από τον κρατικό κορβανά μεταξύ "ημετέρων".

Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο λυσσάνε και τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ θα χτυπήσουν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να σας πείσουν να συμμετέχετε στις εκλογές. Χρειάζονται κάποιον για να νομιμοποιήσει τα εγκλήματά τους.

Εδώ ο Τσίπρας είναι ικανός να πάει και σε ελεγχόμενη σύρραξη με την Τουρκία προκειμένου να συσπειρώσει τον όποιο κόσμο θέλει να πέσει θύμα του "πατριωτισμού"; (γιατί στην Κύπρο τι άλλο ήταν το '74 η αντιπαράθεση - αστραπή από δυο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ; Και γιατί νομίζετε ότι δεν άνοιξε ποτέ ο φάκελος της Κύπρου; Συμφωνημένες δουλειές βάσει πλάνου και μην τρώτε κουτόχορτο).

Αυτά τα δίδαξε πρώτη η Χούντα της Αργεντινής και πώς τα στρέφεις υπέρ σου (ή νομίζεις έστω) και φαίνεται πως ο Αλέξης μας έχει πάρει καλά τα μαθήματά του για το πώς διαχειρίζεσαι μια μπανανία.

Θα το ξαναπώ: Μόνο την αποχή τρέμουν. Αλλιώς γιατί έριχνε εκατομμύρια ευρώ η ΕΕ σε σποτ εναντίον της;Ίων Χριστοφιλόπουλος
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.