Τρέμει ο Ερντογάν από τα μηνύματα «υψηλού συμβολισμού» που έστειλαν Τσίπρας – Καμμένος«Μη γελάτε» έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου όταν αναφερόταν στο φόβο περί πολέμου Ελλάδας – Τουρκίας προ ετών όταν και συνάντησε τον Ερντογάν με τις τότε προσπάθειες «προσέγγισης τύπου Τσίπρα» θα τις έλεγε κάποιος.
Μετά λοιπόν τον παρολίγο εμβολισμό του πλοίου μας από τους Τούρκους – όπου αν το βύθιζαν να δω τι θα κάναμε κύριε Κοτζιά που μου θέτε και μη ειρηνική απάντηση – ο πρωθυπουργός επιμένει να στηρίζει τον ΥΠΑΜ που με τα νταηλίκια του έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πρόκληση κρίσης με την Τουρκία στο Αιγαίο.
«Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επισκέπτονται την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής θα βρεθεί στο Καστελόριζο. Ολοι αναμένεται να στείλουν μηνύματα για την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο». Και πήγαν κι έκαναν το σόου τους και πάλι όπως και άλλοτε προσφέροντας μας αμφότεροι χαριτωμένες στιγμές με αμφιέσεις όπως η παρακάτω:Αυτές οι επίμονες προσπάθειες Τσίπρα – Καμμένου να το παίξουν και καλά υπεύθυνοι και ατρόμητοι μπροστά στους Τούρκους μου έφερε στη μνήμη το παρακάτω βίντεο…

Ίων Χριστοφιλόπουλος - mesogios.gr
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.