Ντροπή σου αριστερά!Έκαναν οι Κρητικοί συλλαλητήρια στην Αθήνα, τους κράζανε γιατί  πήγαν στις ταβέρνες (επρεπε να μείνουν νηστικοί).
Έκαναν οι γεωργοί συλλαλητήρια, τους κράζανε γιατί έκλειναν τους δρόμους με τα τρακτέρ τους (έπρεπε να βγούνε με τα αεροπλάνα τους).
Τώρα έκαναν  οι Μακεδόνες συλλαλητήριο, τους κράζουν γιατί είναι «σλάβοι», «εβραίοι», "ακροδεξιοί" κλπ και επειδή είναι «αργά"» (αφού είναι αργά ας αράξουμε όλοι στις οθόνες να θαύουμε τις αντιδράσεις των άλλων που δε θα υπάρχουν).
Το ένα δεν θέλουν, το άλλο δεν θέλουν... μα τι θέλουν; Καραμέλες;

Είναι κωμικοί, τέρμα!

Με δεδομένο ότι το συλλαλητήριο ήταν «ακροδεξιό», όπως ισχυρίζονται οι κατασταλτικοί παράγοντες  -alias ομάδες καταστολής του διαδικτύου και λοιπών μέσων μαζικής ενημέρωσης και social media-  ένα μου 'ρχετε στο μυαλό:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Που αντί να πρωτοστατείς -όπως επιμένεις ότι ανήκει στην παράδοσή σου- κάθεσαι σε μια γωνιά και βάζεις τρικλοποδιές.

Τελικά, καλά τα λέει ο φίλος μου ο Τζακ όταν δηλώνει ότι προτιμά τους «παλιούς, αγράμματους αριστερούς των πράξεων», σαν τον Βελουχιώτη.

Καλά τα έλεγε κι ο Χατζιδάκις: «Περιέχω τον αριστερό, αλλά ο αριστερός δε με περιέχει».

Καλά τα λέει κι ο Γιώργος: «Ότι πετυχαίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχει την τάση να ταμπελώνεται και να κατηγοριοποιείται από τις διάφορες φατρίες»

Όποιος φωνάζει για τα πάτρια θέματα είναι «εθνικιστής» ε;

Ρε δεν πα'  σκάσετε, εμείς οι Έλληνες θα πηγαίνουμε να διαδηλώνουμε ... κι ας έρχονται κι οι χρυσαυγίτες, ας έρχονται κι οι κομμουνίστες, ας έρχεται και το παμε, ας έρχεται και το ερχόμαστε.

Ας έρχονται και οι παπάδες.

Ας έρχονται κι οι πίνατς.Άνα Ζουμάνη


ΥΓ. Όταν θαύεις εκατοντάδες ανθρώπους, αγαπητή αριστερά, σκάβεις ατομικούς τάφους, ή μαζικούς;

Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.