Ν. Μποφίλιου VS τρέχα γύρευε [Του Χάρη Καφετζόπουλου]Το πόσο τυχερό άτομο είναι η κ. Νατάσα Μποφίλιου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμα και οι ξεπεσμένοι σουλατσαδόροι της πολιτικής από τη μια, καθώς και οι κατατρεγμένοι σφουγκοκωλάριοι των καναλιών από την άλλη, θέλησαν να ασχοληθούν μαζί της.
Ο μεν κ. Τατσόπουλος ο επονομαζόμενος και "Πουλάκι Τσιου Τσιου", "Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοκαυλής", "Το Σπασμένο Προφυλακτικό Πάνω Απ' Την Γυμνή Αθήνα" κ.α. αντί να είναι στα ειρηνοδικεία έτσι ώστε να ρυθμίζει τις διατροφές του για την μισή Αθήνα που πήδηξε όταν κοιμόταν...
κι ο δε κ. Μπογδάνος να ψάχνει αυτόφωτους (α ρε τυχερή κ. Μποφίλιου…θα το ξαναπώ) για να τον δει λίγο ο ήλιος της χαμένης του δημοσιότητας, μετά τον πούλο που πήρε παραμάσχαλα από τον ΣΚΑΙ, και έχασε εν μια νυκτί δουλειά + δημοσιότητα για να το ρίξει τελικά στον "κοινωνικό σχολιασμό" μέσω twitter όπως κάνουν άλλωστε όλα τα χαζά ανά τον κόσμο, όπλισαν και πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να χάσκει ανάμεσα στα σκέλια τους μια μεγαλοπρεπής τρύπα, εκεί που κάποτε ήταν κρυμμένη η χαμένη στιγμιαία τους ευχαρίστηση nescafe frappe.
Εμένα… αν η κ. Μποφίλιου είναι κομμουνίστρια λίγο με ενδιαφέρει…
Δεν επηρεάζει τη ζωή μου…ποιο πολύ με επηρεάζουν τα τραγούδια της...
Και γω γουστάρω τις μελαχρινές... τι θα γίνει... θα πλακωθώ μαζί της;...
Όμως,
επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή μου ο κ. Τατσόπουλος ως βουλευτής -έστω γυρολόγος- η ο κ. Μπογδάνος ως δημοσιογραφίσκος μέλη ενός συστήματος που «πλένει» την εναπομείνασα εγκεφαλική ουσία των ξεφτιλισμένων που τους ψηφίζουν, η τους ακούν, για να τρώω εγώ στη μάπα τα ηλίθια τύπου Τατσό η Μπογδάν της κοιλάδας του Πεσαβάρ που παρ' όλη την "κάθοδο" του Μεγαλέξανδρου δεν εκπολιτίστηκαν ποτέ.
Προσωπικά ζηλεύω την κ. Μποφίλιου… θανάσιμα…
Αν έκαναν σε μένα τέτοια αναφορά θα έστελνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στον κ. Τατσόπουλο το υπόλοιπο από τις απήδηχτες πουτάνες των Αθηνών και στον κ. Μπογδάνο 7 κιλά ferrero rocher με διπλή γέμιση μιας και έχω ακούσει πως πουτάνες και σοκολάτα είναι τα ιδανικά αντιβιοτικά για όσους δεν γαμούν... πια!


Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.