Έχω τα προβλήματα μου και τα ψυχολογικά μου...Θα με πιάσουν τα ψυχολογικά μου πάλι. Την ώρα που σχεδιάζεται νέα μείωση συντάξεων, αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου, θα αρχίσουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, σε μια στιγμή που ακόμα δεν έχει ξεκαπνιστεί η Χαρίλαου Τρικούπη από τα Καλάσνικοφ της (Επαναστατικής Αυτοάμυνας), έρχεται η χορήγηση της διήμερης άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα αποφασισμένη από το αρμόδιο γραφείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Σύσσωμη η αξιωματική αντιπολίτευση και ο  ακόμα υπό διαμόρφωση κεντρώος χώρος καταδίκασε την απόφαση αλλά κουβέντα για τα υπόλοιπα.
Φυσικά η άδεια μπορεί να είναι θέμα συζήτησης όμως τα υπόλοιπα που μαγειρεύονται τον τελευταίο καιρό και μένουν στην αφάνεια είναι πιο σημαντικά.
Μην ανησυχείτε, ο Κουφοντίνας αν θέλει να στρατολογήσει άτομα για νέες τρομοκρατικές ενέργειες δεν χρειάζεται τις 48 ώρες που φοβάμαι ότι σκοπίμως δόθηκαν τώρα, μπορεί να το κάνει και από την φυλακή. Δόξα το θεό το σύστημα το σωφρονιστικό το ορθόδοξο έχει όχι τρύπες ασφαλείας ολόκληρες χαράδρες για να γίνει κάτι τέτοιο. 
Επίσης μέσα σε όλο αυτό το τρελό σκηνικό που ζούμε βλέπω και μια Φώφη να προηγείται στις εκλογές του νέου και υπό διαμόρφωση κεντρώου φορέα την ώρα που φήμες λένε... ότι πίσω από την Φώφη είναι όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ το οποίο ελπίζει να δει ξανά την βουλή από μέσα και όχι μαζί με τους τσολιάδες από την είσοδο.
Ο κόσμος έχει βαρεθεί και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν πείθει πλέον κανέναν. όπως δεν πείθει και η νεοσυσταθείσα κεντρώα παράταξη.
Φοβάμαι ότι το μελάνι της ιστορίας αυτή την στιγμή γράφει πολύ αχνά και χωρίς έμπνευση το σήμερα.
Για αυτό σας λέω, έχω τα προβλήματα μου και τα ψυχολογικά μου και οι εξελίξεις δεν με βοηθάνε να τα ξεπεράσω, μου δημιουργούνε και άλλα.
Αυτές οι σελίδες που γράφονται τώρα στην ιστορία της Ελλάδας, σίγουρα δεν είναι ούτε οι πιο ένδοξες, ούτε οι καλύτερες, ούτε περήφανες.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν αυτή η παρακμή, δώσει ξανά την ευκαιρία στην Ελλάδα να κάνει για άλλη μια φορά το ακατόρθωτο και να αλλάξει σελίδα ακόμα και αν μοιάζει αυτή ως η τελευταία της.
Γιάννης Ζωγραφάκης 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.