Τζούντυ και Λω, η τέχνη του να μοιράζεσαι το βρακί σουΟι δεσποινίδες Τζούντυ και Λω, είναι τόσο μα τόσο καλές φίλες, που αδίκως η φράση "κώλος και βρακί" δεν περίμενε να πρωτοδημιουργηθεί για να περιγράψει αυτές. Μάλιστα η φιλία τους είναι τόσο μεγάλη και κρατάει τόσα πολλά χρόνια- εκ γεννετής- που πλέον έχουν αποκτήσει έναν ολόκληρο μικρόκοσμο κοινό για τις δυο τους.

Το πιο εντυπωσιακό ίσως κομμάτι αυτού του κοινού μικρόκοσμου, είναι η μικρή πολύτιμη συλλογή των κοινών βρακιών τους. Πράγμα αληθινά αξιοθαύμαστο, καθώς η φυσιολογία και ο σωματότυπος των δύο κοριτσιών είναι κραυγαλέα διαφορετικός. Η πλυθωρική, χυμώδης και ολοκληρωτικά στρογγυλοποιημένη Τζούντυ και η λιπόσαρκη, νευρώδης και αθλητική Λω μοιάζουν όσο η μέρα με τη νύχτα.

Μα, ω! τι θαύμα! εκείνο το μικρό πανέμορφο κόκκινο βρακί, το όλο δαντέλα, που έχει μονάχα ένα μικρό απαλό κομματάκι ύφασμα στο κατάλληλο σημείο- και μονάχα τόσο όσο είναι απολύτως απαραίτητο, πόσο μαγικά ταιριάζει και στις δύο!

Η αφράτη Τζούντυ εκμεταλλεύεται την ελαστικότητά του προς το πλάτος, φορώντας το έτσι που τα πλαϊνά του αγγίζουν το φαρδύτερο σημείο της περιφέρειάς της, δημιουργώντας μια σαγηνευτική ζώνη ασφαλείας για τις χειμαρρώδης καμπύλες που τρέχουν πάνω και κάτω από τα όρια του βρακιού και τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την λεπτή μέση και τα όμορφα στρογγυλά της γόνατα. Η Λω, εκμεταλλεύεται την ίδια ακριβώς ελαστικότητα προς το ύψος, ανεβάζοντας τα πλαϊνά του βρακιού ψηλά έως τη μέση της, μετατρέποντας έτσι τον αφαλό της σε ένα καδραρισμένο επίκεντρο σαγήνης και κάνοντας τα ήδη μακριά πόδια της να φαντάζουν μεθυστικά ατελείωτα.

Το πόσο μεγάλη αξία δίνουν οι δυο φιλενάδες στα κοινά βρακιά τους φαίνεται από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουν, κάνοντάς τους την πιο ελαφριά χρήση, μόνο όταν το κρίνουν απαραίτητο, και φροντίζοντας κατόπιν να τα πλένουν τρυφερά στο χέρι, με την ελάχιστη απαιτούμενη τριβή και το απαλότερο σαπούνι. Και βέβαια, ουδέποτε τα εκθέτουν στον καυτό ήλιο ή την παγωνιά και την υγρασία της ορεινής νύχτας. Ούτε και σε κοινή θέα, αλοίμονο. Τα κρατούν μονάχα για τα δικά τους μάτια, ενίοτε και για τα -περιστασιακά- πολύτιμα μάτια των εραστών τους.

Φυσικά, αν κάποιος ήθελε να το φιλοσοφήσει, θα έλεγε πως τα "από κοινού" βρακιά συμβολίζουν τα κοινά σημεία που δημιουργούνται στη ζωή και το χαρακτήρα δυο ανθρώπων, καθώς η φιλική τους σχέση εξελίσσεται μέσα στο χρόνο. Ίσως τελικά αυτή η ιστορία να μην έχει τόσο να κάνει με τα βρακιά της Τζούντυ και της Λω, αλλά με τη φιλία τους. Κι αν θέλετε, μπορεί να έχει να κάνει απλώς με τη φιλία, γενικότερα.

Τριανταφυλλιά Ηλιοπούλου
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.