Ο Σαπέν σε χρέη ηλεκτορλόγου στο Ελληνικό Υπ. Οικ.Ο Μισέλ Σαπέν, ο Γάλλος ομόλογος του Ευκλείδη Τσακαλώτου εκτέλεσε και χρέη ηλεκτρολόγου στο γραφείο συσκέψεων του Υπ.Οικ. καθώς από την ψευδοροφή του γραφείου κρέμονταν κάποια καλώδια.
Εδώ εκτός των άλλων φαίνεται το μεγαλείο του Υπουργού μας ο οποίος για να περικόψει δαπάνες αντί να χρησιμοποιήσει τους τεχνικούς που έχουμε φέρνει τους ξένους αντιπρόσωπους για να διορθώσουν τα μερεμέτια στο υπουργείο.
Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης το οποίο έχει σχεδιάσει η Ελληνική κυβέρνηση και το οποίο πιλοτικά εφαρμόζεται στο Υπουργείο Οικονομικών.
Έτσι, στα σχέδια της κυβέρνησης είναι στην συνέχεια να ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις ηγετών αλλά και πολιτικών αξιωματούχων οι οποίοι θα αναλάβουν να συντηρήσουν τα κτίρια μας.
Στην συνέχεια αναμένεται η άφιξη του Ιταλού Υπ. Οικ. Πιερ Κάρλο Πάντοαν ο οποίος θα περάσει τα πλακάκια στο μπάνιο του γραφείου του Ευκλείδη και ο οποίος σε συνεργασία με τον Σαπέν που έχει αναλάβει τα ηλεκτρολογικά θα βάλουν και νέο θερμοσίφωνο στην θέση του παλιού που έχει τρυπήσει.Στην συνέχεια αναμένεται και η άφιξη του Βέλγου Υπ. Οικ Γιόχαν Βαν Όβερτβελτ ο οποίος θα ξύσει των σοβά και θα ασταρώσει την βορεινή πλευρά του Υπουργείου μας γιατί πάσχει σε κάποια σημεία από υγρασία.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ο Υπ. Οικ. της Αυστρίας Χάνς Γεργκ Σέλινγκ  θα αναλάβει την συντήρηση των επίπλων του γραφείου του Ευκλείδη και την αλλαγή μοκέτας στους προσβάσιμους από το κοινό χώρους του υπουργείου.
Όλα αυτά θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της Ελληνικής οικονομίας με τίτλο The Third The Longest το οποίο φιλοδοξεί να δώσει νέα ώθηση σε όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας.

Γιάννης Ζωγραφάκης.Οι φωτογραφίες είναι από το iefimerida
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.