Η δουλεία επανέρχεται - του Δ. Γρυσμπολάκη


Με το 2ο παγκόσμιο πόλεμο ο πληθυσμός της Γης μειώθηκε, αφού εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν, τα εργατικά χέρια ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ.
Οι Αμερικανοί χάρισαν στους [αχάριστους] Γερμανούς τα χρέη τους που ήσαν αστρονομικά λόγω των καταστροφών που είχαν προκαλέσει.
Έδωσαν πολλά χρήματα για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης, ιδιαίτερα της Γερμανίας.
Τόση μεγάλη ήταν η ανάπτυξη της Γερμανίας η οποία είχε μετατραπεί κατά τη διάρκεια του πολέμου σε ερείπια, ώστε πολλοί Έλληνες μετανάστευσαν, δούλευαν, ακόμη δουλεύουν εκεί.
Οι Αμερικανοί δεν χάριζαν χρήματα για να συγχωρεθούν οι πεθαμένοι των.
Υποδούλωσαν οικονομικά τους λαούς, όλα τα πετρέλαια πληρώνονται με δολάρια....όσοι γνωρίζουν οικονομικά είναι σε θέση να αναπτύξουν, να εξηγήσουν τι σημαίνει οικονομικός ιμπεριαλισμός.
Μετά τον πόλεμο αναπτύχθηκε [λιγότερο] και η Ελλάδα.Ουδέποτε στο παρελθόν εργαζόμενοι [δεν] απέκτησαν τόσα δικαιώματα, ουδέποτε αυξήθηκε το βιοτικό επίπεδο τόσο πολύ, όσο μεταπολεμικά. Εκτός από το βιοτικό επίπεδο που προσδιορίζεται από το κατά κεφαλήν εισόδημα, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν κ.ά. δείχτες...., οι παροχές προς τους άπορους, το λεγόμενο "κοινωνικό κράτος" ουδέποτε ήσαν τόσο ευεργετικά, όσο τη μεταπολεμική εποχή έως το 1990 περίπου.

ΤΟ 1990 [ΠΕΡΙΠΟΥ] ΑΡΧΙΣΕ Η [ΝΕΑ] ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ

Το 1917 η μεγάλη Ρωσική επανάσταση υπήρξε κοσμοϊστορικό γεγονός.
Μετά τον πόλεμο πρώην καπιταλιστικά αλλά και φασιστικά κράτη έγιναν δορυφόροι της Ρωσίας που ήταν η ηγέτιδα της Σοβιετικής Ένωσης. Με τη συνθήκη της Γιάλτας οι [μεγάλοι] νικητές του 2ου παγκοσμίου πολέμου μοιράστηκαν τα "λάφυρα" που δεν ήσαν άλλα από τις ασθενέστερες χώρες, αν και αυτές οι χώρες [όπως η Ελλάδα] υποτίθεται ήσαν μεταξύ των νικητών. Ακόμη και η Ανατολική Γερμανία έγινε δορυφόρος της Ρωσίας, σήμερα δε, μια πρώην [?] κομουνίστρια [η κ. Μέρκελ] ηγείται της σημερινής ενωμένης Γερμανίας.
Μετά τη μοιρασιά της Ευρώπης από Αμερική, Βρετανία, Ρωσία σε "ζώνες επιρροής" που στην πραγματικότητα σήμαινε υποδούλωση, άρχισε ο "ψυχρός πόλεμος".
Μια ιδέα για τον ψυχρό πόλεμο μπορούν να πάρουν οι νέοι, αν παρακολουθήσουν ταινίες κατασκοπείας που γυρίστηκαν πριν από το 1990, τότε που η CIA, οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, της Ανατολικής Γερμανίας....ενέπνευσαν τους σεναριογράφους του Χόλυγουντ να περιγράψουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διανοήθηκε ποτέ ανθρώπινη φαντασία.
Οι δορυφόροι-κράτη της Ρωσίας δεν οριστικοποιήθηκαν με τη συνθήκη της Γιάλτας.
Ολοένα και περισσότερα κράτη γίνονταν κομμουνιστικά, ο εξοπλισμός δε της Κούβας του Κάστρο με πυρηνικές κεφαλές, λίγο έλειψε να γίνει η αφορμή του 3ου παγκοσμίου [πυρηνικού] πολέμου που θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά τον πλανήτη.
Εκτός από την Κούβα, και άλλα πολλά κράτη έγιναν κομμουνιστικά, δηλαδή δορυφόροι της Ρωσίας, άλλα μετά από πολυετείς πολέμους [Βιετνάμ, Λάος, Καμπόδζη...] άλλα με μικρότερες αιματοχυσίες [Αφγανιστάν, Αγκόλα, Αιθιοπία, Σομαλία....]
Και ενώ ο κομμουνισμός εξαπλωνόταν ολοένα σε περισσότερα κράτη η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ είχε εδραιωθεί, οι εργαζόμενοι αποκτούσαν ολοένα και περισσότερα προνόμια, άρχισε.......

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ :

Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε. Η Ανατολική Γερμανία ενώθηκε με τη Δυτική, σήμερα είναι ενιαίο κράτος. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ, ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ.
Μετά την πτώση του κομμουνισμού οι μαύροι εργοδότες βρήκαν πολλούς τρόπους για να επαναφέρουν τη δουλεία :

1. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ :

Ενώ στα σύνορα όλων των κρατών της Γης επιβάλλονταν δασμοί στα εισαγόμενα προϊόντα και προστατευόταν η ντόπια παραγωγή, με την παγκοσμιοποίηση τα εισαγόμενα προϊόντα δε φορολογούνται. Τα αποτελέσματα βλέπετε αν μπείτε σε οιοδήποτε κατάστημα, αφού ούτε οδοντογλυφίδες ελληνικές δε θα βρείτε. Τα πάμφθηνα αυτά προϊόντα είναι πανάκριβα΄αν δει κάποιος τί μεροκάματα παίρνουν όσοι τα κατασκευάζουν, πόσο δουλεύουν οι Κινέζοι, οι Βιετναμέζοι, [ο μοναδικός λαός που νίκησε τους Αμερικανούς στα πεδία των μαχών, για να τους υποδεχτούν αργότερα σαν ελευθερωτές, προκειμένου να προσελκύσουν επενδύσεις].

2. Τα χρηματιστήρια :

Με χρηματιστηριακά κόλπα, σκοτεινοί εγκέφαλοι αδειάζουν τις τσέπες των φτωχών, άνθρωποι που παράγουν, χάνουν το μόχθο τους, αεριτζήδες αδειάζουν τις τσέπες των εργαζομένων,οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι.

3. Οι "οίκοι αξιολόγησης":

Δεν έχω ακούσει από τότε που επικοινωνώ με το περιβάλλον για μεγαλύτερες ληστείες από αυτές που γίνονται μετά από κάθε ανακοίνωση των σκοτεινών αυτών κέντρων, που ελέγχουν οι μεγαλύτεροι ληστές της ανθρωπότητας. Με κάθε λέξη που εκστομίζουν, λαοί γονατίζουν από την οικονομική καταστροφή που υφίστανται, τρισεκατομμύρια αδειάζουν από τις τσέπες των εργαζομένων, μεταφέρονται σε τσέπες αεριτζήδων. Σήμερα 62 άνθρωποι κατέχουν το 50% του παγκόσμιου πλούτου.

ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

"Ο θάνατός σου η ζωή μου". Δυστυχώς η απληστία είναι κοινό γνώρισμα των όντων που αποκαλούνται "άνθρωποι". 'Οσο η πείνα θερίζει, όσο τα πεινασμένα στόματα αυξάνονται, ανάλογα η αξιοπρέπεια εκμηδενίζεται, ο πεινασμένος για να μην πεθάνει από την πείνα θα ζωοποιείται. Όσο οι κατέχοντες θα μειώνονται σε σχέση με τους πεινασμένους, ανάλογα η δουλεία θα ευδοκιμεί, οι σύγχρονοι δούλοι θα εξαθλιώνονται.
Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.