Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΓΙΟΧΑΝ, Ο ΦΡΑΝΣ....ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΤΑΝΚΣ του Δ. Γρυσμπολάκη


Η "ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" : ΜΙΑ [ΑΚΟΜΗ] ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Το γνωστό αντιπολεμικό τραγούδι του αείμνηστου Μάνου Λοϊζου εκφράζει την πραγματικότητα.
Οι "ήρωες" [τα κορόϊδα] σκοτώνονται δήθεν για "ιδανικά".
Τα πραγματικά "ιδανικά" είναι ο πλουτισμός των σκοτεινών βιομηχάνων που ελέγχουν τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της οικουμένης με το μεγαλύτερο τζίρο αντίστοιχα.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ :
Ποιοί είναι αυτοί που ανακατεύονται στις πολεμικές συγκρούσεις απανταχού της Γης? [Ενδεικτικά] : 1. ΔΕΝ είναι η Γερμανία, διότι μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο επεβλήθη [στη Γερμανία] περιορισμός στην παραγωγή πολεμικών προϊόντων.
2. ΔΕΝ είναι η Ιαπωνία, διότι μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο επεβλήθη [στην Ιαπωνία] περιορισμός στην παραγωγή πολεμικών προϊόντων....
3. Οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Βρετανία, η Ρωσία... είναι οι νικήτριες δυνάμεις κατά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, τουτέστιν α ν α ξ έ λ ε γ κ τ α παράγουν ο,τιδήποτε πολεμικά προϊόντα επιθυμούν.
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που παράγουν πολεμικά προϊόντα εμφανίζονται σαν "ειρηνοποιοί" που προσπαθούν να επιβάλλουν την "ειρήνη".
Βομβαρδίζουν τους κακομοίρηδες, τους επί της Γης κολασμένους.....που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλες οι πολεμικές συγκρούσεις ενορχηστρώνονται από κράτη με πολεμικές βιομηχανίες.
Όσο περισσότερο πλουτίζουν, ανάλογα αυξάνεται η παραγωγή των προϊόντων του θανάτου.
Η απληστία για πλουτισμό [και αίμα] αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.
Στις συνημμένες φωτογραφίες βλέπετε εικόνες που ελήφθησαν πριν, αλλά και μετά από τις επεμβάσεις των "ειρηνοποιών" που αγωνίζονται για την "ειρήνη", δηλαδή την υποδούλωση των εξαθλιωμένων, των απανταχού της Γης κολασμένων.Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.