Γιατί δαιμονοποιείται η εκλογή του Τραμπ σαν προέδρου των ΗΠΑ - Του Δ. Γρυσμπολάκη


ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

Ο Τραμπ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, που έφτιαξε επιχειρήσεις. ΔΕΝ κατέστρεψε σχολεία. Δεν έχει ανάγκη ούτε καν το μισθό του (είπε ότι θα παίρνει ένα δολάριο το μήνα από το μισθό του προέδρου) Εδειξε την αποφασιστικοτητα του να επιβάλλει τάξη, απολύοντας την υπουργό δικαιοσύνης που δεν επιθυμούσε να επιβληθουν περιορισμοί στην είσοδο (ούτε καν λαθρομεταναστων) νόμιμων επισκεπτών από συγκεκριμένες χώρες. Τα εδώ υπουργοειδη, πολιτικοειδη, μιζαδοειδη, ανδρεικελοειδη.... δεν κατάλαβαν ακόμη ότι η νιοστή μετά το1453 αλωση της Ελλάδας βρίσκεται σε εξέλιξη ? Όλοι της Γης οι κολασμένοι στην Ελλάδα εισβάλλουν, ενώ θα μπορούσαν μέσω Γιβλαρταρ να πάνε κολυμπωντας στην Ισπανία.
Οι ΗΠΑ δεν κινδυνεύουν από κακούς γείτονες. Οι κάτοικοι αποτελούν ένα χαρμάνι λαών που πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες, ουδείς όμως Αμερικανός αυτοπροσδιοριστηκε ποτέ σαν Καναδος, Μεξικανος....επειδή ανήκει σε κάποιο θρησκευμα. Όταν στη Θράκη οι απόγονοι των καλύτερων πολεμιστων του Μεγαλεξανδρου αυτοχαρακτηριζονται σαν "Τούρκοι" επειδή είναι μουσουλμανοι, τα εδώ ανδρεικελοειδη, γυναικοειδη.... που παριστανουν τους "άρχοντες" δε βλέπουν ότι η πατρίδα ισλαμοποιειται ? Ο Τραμπ προστατεύει τους υπηκοους του από τους τζιχαντιστες. Εμάς ποιος θα μας προστατεύσει ?
Ο Τραμπ θα επιβάλλει δασμούς στα εισαγομενα προϊόντα για να προστατεύσει την ντόπια (αμερικανική) παραγωγή, να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, ενώ οι ΗΠΑ είναι η πιο βιομηχανική χώρα στον κόσμο. Τι κάνουν οι εδώ εγκέφαλοι για να προσελκύσουν επενδύσεις ? Ποιος τρελός θα φέρει τα λεφτά του εδώ, όταν οι φόροι ολοενα αυξάνονται, ο υποτιθεμενος κομμουνιστής απειλεί (από τότε που άρχισε το κόμμα του να διεκδικεί εξουσία) ότι θα κρατικοποιησει οιοδηποτε ρευστό εισαχθεί στην Ελλάδα από τους "επαρατους" καπιταλιστες ?
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΣΑ ΓΡΑΨΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ :
Το πρώτο μου ψυγείο που αγόρασα το 1970 και κράτησα 27 χρόνια, ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ "μάρκα μ έκαψες" με τη φίρμα "Γκαλαξι". Σίγουρα θα λειτουργούσε ακόμη, αν δεν το πετούσα για να αγοράσω ένα ελκυστικό ΦΘΗΝΟ από την Ταϊβάν, επειδή ήταν νέας τεχνολογίας και δεν έπιανε πάγο. Όμως και τα ΙΖΟΛΑ, τα ΕΣΚΙΜΟ, τα ΕΛΚΟ, τα ΠΙΤΣΟΣ... ήσαν νέας τεχνολογίας, λίγο ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ. Για το λόγο αυτό έκλεισαν οι αμέτρητες βιομηχανίες στην Ελλάδα. Η Πειραικη Πατραικη έφτιαχνε τα καλύτερα υφάσματα στην Ευρώπη. Εναντι των κασμηριων 3Δ Δημητριάδη, τα αγγλικά κασμηρια ήσαν απλά υφάσματα. Οι πετρέλαιοκινητηρες Μαλκοτση που κινούσαν τα αλιευτικα σκάφη ήσαν εφαμιλοι των θρυλικών αγγλικών λιστερ......... Σήμερα όλα τα προϊόντα είναι κινεζικα. Ούτε οδοντογλυφιδες ελληνικές δεν υπάρχουν. Φταίει η....
Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Σ Η :
Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά για τους εξής λόγους :
1. Με την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα εισαγομενα προϊόντα ΔΕΝ επιβαρυνονταν με δασμούς, ήσαν φτηνότερα από τα ελληνικά, οι ελληνικές βιομηχανίες δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό, έκλεισαν.
2. Ενώ ο υποτιθεμενος εθναρχης που έβαλε την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ προειδοποίησε για τον κίνδυνο να μην αντέξουν οι ελληνικές βιομηχανίες τον ανταγωνισμό, έβαλε μπουρλοτο στα θεμέλια της οικονομίας, κρατικοποιωντας τράπεζες, συγκοινωνίες, ναυπηγεία, κάθε είδους βιομηχανία... με αποτέλεσμα από το 1974 που κρατικοποιησε (πρώτη δόση) τις επιχειρήσεις του Ανδρεαδη (που εργάζονταν 1.000.000 άνθρωποι), ΟΥΔΕΊΣ σοβαρός επιχειρηματίας ούτε δεκάρα τσακιστη ΔΕΝ επένδυσε ποτέ στην Ελλάδα. Υπενθυμίζω ότι μια από τις επιχειρήσεις που κρατικοποιηθηκε ήταν τα διυλιστηρια ΕΣΟ ΠΑΠΑΣ (στη Θεσσαλονίκη) του ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ Τομ Παπας.
ΦΙΛΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΈ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΟ ΠΑΠΑΣ ΕΝΑΣ (1) ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
3. Σας προτρέπω να συγκρίνετε τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΛ με τα ΚΡΑΤΙΚΑ τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο....που κρατικοποιησε ο υποτιθεμενος εθναρχης από τον Ανδρεαδη. Τα ΚΤΕΛ πληρώνουν φόρους,ΦΠΑ, εργαζόμενους.....Τα κρατικά λεωφορεία , τραμ μετρό....ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ (ΗΓΕΜΟΝΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ?
4. Ο δεύτερος εθναρχης προειδοποιουσε πριν ακόμη μπούμε στην τότε ΕΟΚ ότι οι ελληνική βιομηχανία θα αφανιστει, διότι χωρίς την προστασία των δασμών που κάνουν ακριβά τα εισαγομενα προϊόντα, δε θα αντεξομε τον ανταγωνισμό. Αποδείχτηκε ότι πράγματι υπήρξε ο κορυφαίος οικονομολογος που κυβέρνησε την Ελλάδα, αλλά θεωρητικά. Αν πράγματι επιθυμούσε να σώσει την Ελλάδα, έπρεπε να αποδώσει σε ιδιώτες τις κρατικές επιχειρήσεις και όχι να διορίζει υπαλλήλους, να αφήνει τους συνδικαλιστες με απεριόριστα δικαιώματα.
Εν κατακλειδει υπενθύμισα κάποιες ενέργειες που κατέστρεψαν την Ελλάδα σε συσχετιμο με τις εξαγγελίες, ενέργειες του Τραμπ τις οποίες, αντί να επαινουν και να φέρνουν σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ κατηγορούν κάποιοι άγνωστο για ποιο λόγο.

Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.