Ουδείς αστροναύτης πάτησε ποτέ στο φεγγάρι. Του Δ. Γρυσμπολάκη


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ". ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

Η υποτιθέμενη κατάκτηση του φυσικού δορυφόρου της Γης από τις ΗΠΑ έγινε τη 10ετία του 1960, δηλαδή την εποχή του ψυχρού πολέμου.
Υπενθυμίζω ότι η αποστολή του πρώτου αστροναύτη στο διάστημα, του Σοβιετικού Γκαγκάριν, υπήρξε μεγάλο πλήγμα για το γόητρο των Αμερικανών, μεγάλη νίκη για τους Σοβιετικούς, δεδομένου ότι συνεχώς αυξάνετο η επιρροή αυτών, συνεχώς νέες χώρες {Κούβα, Βιετνάμ, Λάος, Καμπόδζη...αργότερα Αφγανιστάν, Αγκόλα, Αιθιοπία, Σομαλία.....] γίνονταν κομμουνιστικές υπό την ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης.
Η υποτιθέμενη κατάκτηση της σελήνης σκηνοθετήθηκε από το σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ.
Το υποτιθέμενο φεγγάρι που δήθεν προσσεληνώθηκαν όλοι οι Αμερικανοί αστροναύτες ήταν η έρημος της Νεβάδα των ΗΠΑ.
Όλη αυτή η απάτη, αφού κορόϊδευαν και κοροϊδεύουν όλους τους λαούς της Γης, σταμάτησε στη συνέχεια. Ουδείς [ούτε] υποτιθέμενος αστροναύτης "πάτησε" έκτοτε στο φεγγάρι, διότι παρατηρητικοί άνθρωποι τους πήραν είδηση, η κοροϊδία έχει και κάποια όρια.Από αμέτρητες εικόνες αποδεικνύεται η απάτη. Επέλεξα ελάχιστες για να καταλάβετε τί έγινε :

1. Στην 1η φωτογραφία βλέπετε την πιο διαφημισμένη σκηνή, το κυμάτισμα δηλαδή της αμερικάνικης σημαίας δίπλα στον "περήφανο" αστροναύτη.
Όμως ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΜΟΣ, δε δικαιολογείται κυματισμός.

2. Στη 2η φωτογραφία [από σχολιαστή της φωτογραφίας] τονίζονται με 2 κόκκινες γραμμές 2 σκιές αντίστοιχα. Όμως, υποτίθεται ότι στο φεγγάρι οι αστροναύτες φωτίζονταν από το φως του ήλιου. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ 2 ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Προκύπτει ότι η σκηνή αυτή ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ.

3. Η σεληνάκατος υποτίθεται ότι "προσσεληνώθηκε". Δηλαδή, πύραυλος ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΑΕΡΙΑ, ΜΕΤΡΙΑΣΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. Σας προτρέπω να παρατηρήσετε προσεκτικά ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η ΝΑΣΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΥ.

4. Για να εξουδετερωθεί η βαρύτητα της Γης, να βγουν στο διάστημα οι αστροναύτες, χρησιμοποιούνται ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΙ πύραυλοι, με πολλούς τόννους καύσιμα.
Αν παρατηρήσετε την υποτιθέμενη "σεληνάκατο" ιδιαίτερα δε το τμήμα που υποτίθεται μετέφερε τους αστροναύτες από το φεγγάρι στο διαστημόπλοιο [που είχε τεθεί σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι], μοιάζει με ένα "φτερό στον άνεμο" που δε χωρεί καύσιμα ούτε για να εκτοξευθεί με τα άλλα πυροτεχνήματα του Πάσχα.
Η βαρύτητα της σελήνης είναι πολύ πιο μικρή από τη βαρύτητα της Γης, όμως δε μπορούμε να συγκρίνομε τον ελέφαντα με το ποντικό, η "σεληνάκατος" υποτίθεται ότι μετέφερε 2 ανθρώπους.
Τίθεται το ερώτημα, πώς κατάφεραν να κοροϊδέψουν τόσο κόσμο ?
Την απάντηση μπορείτε να αναγνώσετε σε άρθρο που εξηγώ με ποιον τρόπο παρουσιάζονται φύκια σαν μεταξωτές κορδέλες, με ποιον τρόπο οι ανθρώπινες μάζες κατευθύνονται σε συμπεριφορές όπως τα ζώα κατευθύνονται στα τσίρκα από τους θηριοδαμαστές.
Η κατεύθυνση της Ψυχολογίας που ασχολείται με την τροποποίηση της συμπεριφοράς των ανθρώπων σύμφωνα με τις επιθυμίες των παραγωγών προϊόντων, των πολιτικών κ.ά., αποκαλείται συμπεριφορισμός ή μπιχαβιορισμός.
Υπενθυμίζω ότι οι θεμελιωτές της ψυχολογικής αυτής κατεύθυνσης είναι ο Ρώσος Παυλώφ και ο Αμερικανός Θορντάικ που πειραματίστηκαν με σκυλιά και μαϊμούδες αντίστοιχα.
Τις λεπτομέρειες από τις οποίες αποδεικνύεται η απάτη με την υποτιθέμενη προσσελήνωση διάβασα αφού ΚΑΙ ΕΓΩ για πολλά χρόνια πίστευα ότι πράγματι η σελήνη κατακτήθηκε.
Αν και είμαι αρκετά παρατηρητικός, πιστεύω ό,τι ψευτιές πασάρουν πολιτικοί, έμποροι, αφού, όπως ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ εκπαιδεύτηκα να κουράζω περισσότερο το μυαλό μου, να απορρίπτω a priori ο,τιδήποτε δε συνάδει με τη λογική.Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.