Παρών-απών-και όχι!Το ''παρών'' ή το ''όχι'' ή η αποχώρηση από την ψηφοφορία Κύριοι, ειδικά όταν πρόκειται για ένα βοήθημα σε πολίτες των 600 Ε και κάτω, δεν σας τιμά! Άσε που το παρών δηλώνει υπεκφυγή ανάληψης ευθύνης και γνώμης, πιο κολάσιμο και ανεύθυνο κι από το όχι ή την αποχώρηση!
 Ο λαός σας εκλέγει για να έχετε γνώμη και να υπερασπίζεστε το δίκαιο του και το δίκαιο των αδυνάτων κι όχι για να κάνετε πείσματα η εκάστοτε αντιπολίτευση στην εκάστοτε Κυβέρνηση, ή να επιλέγετε το δίκαιο του ισχυρού! Ακόμα κι αν δεν επρόκειτο να ''επιτρέψουν'' οι Δανειστές αυτή την παροχή, έπρεπε όλοι να πείτε ναι στο βοήθημα και να υποστηρίξετε παρόμοιες παροχές στο μέλλον! 
Ή είστε δίπλα στο λαό που υποφέρει και δη εξ' υπαιτιότητας σας, (όλοι βάλατε το χεράκι σας στην φτωχοποίηση του με τα νομοσχέδια που ψηφίσατε τα τελευταία 6 χρόνια) ή δεν είστε! Μέση ερμηνεία δεν υπάρχει, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο! Εκτός κι αν θεωρείτε πως με 500 και 600 Ε μια χαρά ζει ο Έλληνας!...
Όσο για το επίπεδο των συζητήσεων του Κοινοβουλίου, το έχετε υποβιβάσει κι αυτό σε επίπεδο πεζοδρομίου κι ακόμα πιο κάτω! Είναι τραγικό και λυπηρό αυτό που ζούμε πλέον ... η απόλυτη κατάντια από όλες τις πλευρές!
Κι έρχονται Χριστούγεννα ... δεν σώζουν τα λαμπιόνια στις πλατείες, ούτε αρκούν για να φωτίσουν το σκοτάδι που έχει απλωθεί στις ψυχές και στη ζωή του καθενός! Σταματήστε τουλάχιστον αυτή την κατρακύλα! ... Ως εδώ φτάνει!!
Νίκη Παπουλάκου.
Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.