Γερμανία: Τείχος υψώνεται ανάμεσα στους Γερμανούς και στους πρόσφυγες. Πρώτα οι κομμουνιστές, τώρα οι ναζί.Τώρα μπερδεύτηκα άσχημα. Πρώτα προσπάθησαν οι κομμουνιστές να προστατευτούν με ένα τείχος και όταν έπεσε το τείχος μεταμορφώθηκαν σε ναζί, (βλέπε PEGIDA)
Τώρα σηκώνει το τείχος η πρώην κομμουνίστρια και νυν ναζί Γερμανίδα Ηγέτης, Αγγέλα Μέρκελ, μαζί με τους υπόλοιπους ναζί ... και αναρωτιέμαι σε τι θα μεταμορφωθούν οι ναζί όταν το τείχος πέσει. Σε κομμουνιστές μήπως; Όλα είναι πιθανά, ποτέ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω τις άκρες μιας κλωστής.


Προσέξτε: Στο χότ σπότ πολυτελείας που βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω, ΘΑ κατοικήσουν 160 έφηβοι πρόσφυγες, αυτό λέει το σχέδιο.Επειδή λοιπόν οι 160 έφηβοι ΘΑ κάνουν πολλή φασαρία, οι κάτοικοι της περιοχής του Μονάχου Νόιπερλαχ (Neuperlach), κατέφυγαν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ στο δικαστήριο και απαίτησαν να κτιστεί ένα τείχος που θα τους προστατεύει από τον θόρυβο που προκαλούν τα νιάτα και από τις μπάλες που θα έρχονται αδέσποτες στους περιποιημένους τους κήπους με τους όμορφους γερμανικούς νάνους.
To δικαστήριο ενέδωσε και αυτήν τη στιγμή χτίζεται το τείχος, το οποίο είναι 100 μέτρα στο μάκρος και 4 μέτρα στο ύψος, δηλαδή 40 ολόκληρους πόντους πιο ψηλό από το τείχος του Βερολίνου... οι μπάλες, βλέπετε...


Αυτά λέει η επίσημη είδηση...
Φαίνεται όμως πως οι κάτοικοι του Νόιπερλάχ, δεν συνεννοήθηκαν καλά, γιατί άλλοι λένε πως όντως φοβούνται τον θόρυβο και επιθυμούν το τείχος και άλλοι λένε πως το Νόιπερλάχ ποτέ δεν ζήτησε τείχος, ποτέ δεν κατέφυγε σε δικαστήρια και δεν μπορούν να εξηγήσουν το τείχος που υψώνεται ξαφνικά μπροστά τους, ψηλό, χοντρό, κλειστοφοβικό.


Ποιος λοιπόν σηκώνει το τείχος; Και γιατί;
Ιδού το ερώτημα.


Για μένα ένα είναι σίγουρο. Οι Γερμανοί -μετά τον Μπίσμαρκ- παίζουν ένα και μοναδικό ρόλο. Το ρόλο του φούρνου.Για χάρη του δικαίου όμως πρέπει να αναφέρω ότι σε ανάλογα χότ σποτ εφήβων στη Σουηδία, έχουν δολοφονηθεί ως τώρα, δηλαδή έγιναν γνωστές δύο δολοφονίες Σουηδών βοηθών από "αθώα" έφηβα προσφυγόπουλα.
Σώσον Kύριε τους λαούς σου...Άνα Ζουμανάκη

εφημεροπτερα
Εμπνευσμένο από  BILD
Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.