Ο Τιτανικός και το Τσιπροβιολί του...Όλοι μάθαμε από τα γεννοφάσκια μας, να κρίνουμε από την επιφάνεια...

Και γιατί;
Αφού εμείς όλα τα ξέρουμε, όλα τα κρίνουμε, είμαστε και προπάντων φαινόμαστε ειδήμονες για τα πάντα! Για αυτό και είμαστε τυφλοί για το κατάντημα μας, στον κάθε τομέα της ζωής μας.
Ας κατεβάσουμε λοιπόν λίγο την έπαρσή μας και κοιτάξουμε με ερευνητικό βλέμμα ποιος πραγματικά νοιάζεται για το καλό μας.

Και βεβαίως βεβαίως, στην πρώτη σειρά είναι οι Τράπεζες.
Προσωπικά, δεν ξέρω για εσάς, ενδιαφέρονται για την υγεία μου περισσότερο και από τους πιο καλούς μου φίλους, τους πιο κοντινούς μου συγγενείς, ως ακόμα και από την ίδια μου την μάνα όσο ζούσε!Αυτό το διαπίστωσα από τα αγωνιώδη καθημερινά επανειλημμένα τηλεφωνήματα που μένουν βέβαια αναπάντητα, γιατί τόση αγάπη δεν την αντέχω!

Δεύτερη στην σειρά είναι η εφορία. Θέλει να μας κάνει να αισθανθούμε πως είμαστε πλούσιοι,αφού έχουμε πενήντα τετραγωνικά μέτρα να ζούμε, έτσι μας χρεώνει ογδόντα μέτρα για να μην αισθανόμαστε κατώτεροι. Έπειτα στον τομέα της υγείας, μας προσέχει πολύ αφού τα φάρμακα είναι ακριβά και δεν δηλητηριαζόματε με δαύτα!

Πεθαίνουμε φυσικά, όπως γεννηθήκαμε. Και μην μου πείτε πως δεν νοιάζεται η ΔΕΗ! Όλα τα φώτα της επάνω μας τα έχει! Και τι ζητάει; Μόνο τον μισθό ενός μηνός, αν βέβαια κι αυτός  υπάρχει. Αν δεν υπάρχει, μας αφήνει να ζήσουμε ρομαντικά.
Όλα λοιπόν τα ξέρουμε γιατί ποτέ δεν είδαμε την αληθινή τους πλευρά!
Δίκιο δεν έχω κύριε Τσίπρα;

Α ναι παραλίγο να το ξεχάσω! Το βιολί σας βρέθηκε...

Ελένη Χαλβαδάκη

Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.