Προιστορία Μέρος 3ο : Είμαστε άνθρωποι του Νεάτερνταλ. Οι σκελετοί γιγάντων που υπάρχουν σ' όλη τη γη είναι λείψανα των Κρο μανιόν. Του Δ. Γρυσμπολάκη


Οι παλαιοντολόγοι υποστηρίζουν ότι είμαστε απόγονοι των Κρο Μανιόν. Ήσαν, λένε, πιο έξυπνοι από τους Νεάτερνταλ που είχαν ζωώδη ένστικτα, περπατούσαν με τα 4. Τα 2 αυτά είδη του ανθρώπινου γένους έζησαν παράλληλα 20.000 έτη και διασταυρώθηκαν. Τελικά οι έξυπνοι Κρο Μανιόν εξόντωσαν τους κτηνώδεις Νεάτρνταλ, και προέκυψαν οι απόγονοί των, δηλαδή εμείς. Υπενθυμίζω ότι οι νεώτεροι παλαιοντολόγοι που λένε αυτά τα πράγματα είναι [πανύψηλοι] σκανδιναβοί που περισσότερο διατυπώνουν ευχές, αρνούμενοι να δουν την πραγματικότητα που φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες.
Υπενθυμίζω ότι :
1. Ελάχιστα απολιθώματα των Κρο Μανιόν βρέθηκαν ΜΟΝΟ στο Κρο Μανιόν της Γαλλίας, στο σπήλαιο με τους σκελετούς των αρκούδων της Ρουμανίας [όπου πήγα] και στην Τσεχία.
2. Αμέτρητα απολιθώματα των Νεάτερνταλ βρέθηκαν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.
3. Οι Νεάτερνταλ είχαν ύψος περίπου 1,50 μ., οι γυναίκες ήσαν πιο κοντές. ΠΡΙΝ από 35.000-50.000 έτη οι Κρο Μανιόν είχαν ΥΨΟΣ από 1,84-1,94 μ.
Για να προσδιορίσομε αν είμαστε απόγονοι των Κρο Μανιόν ή απόγονοι των Νεάτερνταλ, σας προτείνω να αυγκρίνετε το ΥΨΟΣ σας με το ύψος των παππούδων σας, των γονέων σας, των παιδιών σας. Αν παραβλέψομε κάποιες περιπτώσεις που ψηλοί παντρεύονται πολύ κοντές ή ψηλές παντρεύονται πολύ κοντούς, κάθε νέα γενιά έχει μεγαλύτερο ύψος από τους ανιόντες. Αλλά, επειδή οι διαφορές στο ύψος από παππού, σε παιδί, σε εγγονό είναι μικρές, προκύπτει το ερώτημα : Έχομε διαφορές από τους αρχαίους ημών προγόνους που φαντάζουν σαν ημίθεοι έναντι ημών εξ αιτίας του ηρωισμού, των πολιτιστικών κατακτήσεων ?
Για να απαντηθούν τα ερωτήματα που προκύπτουν, παρατηρήστε τις συνημμένες φωτογραφίες :
1. Οι επιστήμονες αναπαρέστησαν ένα αντρόγυνο ανθρώπων του Νεάτερνταλ που αναπαύονται στο κρεβάτι των.
2. Βλέπετε 2 νέους Νεάτερνταλ ένα λευκό και ένα μαύρο πώς θα ήσαν την εποχή που έζησαν αν ξυρίζονταν, αν κουρεύονταν σύμφωνα με τη μόδα της εποχής μας. Μοιάζουν με νέους της εποχής μας. Αποκλείω να ήσαν τόσο κτηνώδεις όσο οι σύγχρονοι αιμομείχτες, παιδεραστές....
3. Σίγουρα έχετε επισκεφτεί μουσεία, θα έχετε θαυμάσει τους θώρακες, τις περικεφαλαίες που φορούσαν οι ένδοξοι ημών πρόγονοι τις εποχές του Μιλτιάδη, του Λεωνίδα...Είδατε πόσο μικροί [-ές] είναι οι θώρακες, οι περικεφαλαίες... σε σχέση με τα δικά μας σώματα ?
4. Από τις φωτογραφίες προκύπτει ότι εμείς είμαστε πολύ πιο ψηλοί από τους ένδοξους προγόνους μας. Προκύπτει το ερώτημα : Οι άνθρωποι που έζησαν μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από το Λεωνίδα...τι ύψος είχαν ? Για να απαντηθεί το ερώτημα σας παραπέμπω σε 2 φωτογραφίες:


Στη μια φωτογραφία βλέπετε τον προμινωικό οικισμό Γουρνιά κοντά στην Ιεράπετρα, στην άλλη φωτογραφία βλέπετε ένα άλλο προμινωικό οικισμό στο Αμάρι Ρεθύμνου.
Από το μέγεθος των σπιτιών προκύπτει ότι οι άνθρωποι που έκτισαν τα σπίτια αυτά ήσαν πολύ πιο κοντοί από εμάς, [αλλά και από τους Έλληνες της εποχής του Λεωνίδα], αφού εμείς είναι αδύνατον να ζήσομε σε σπίτια τέτοιων διαστάσεων. Παρεμπιπτόντως κάνω γνωστό ότι κοντά στο χωριό μου Μύρτος [Κρήτης] στις θέσεις Πύργος, Φούρνου Κορφή υπάρχουν 2 προμινωικοί οικισμοί με σπίτια παρόμοιων διαστάσεων με τους οικισμούς των Γουρνιών, Αμαρίου αντίστοιχα.
Από όλα τα ντοκουμέντα που εξέθεσα προκύπτει ότι οι διαφορές στο ύψος μεταξύ παππούδων, ημών, τέκνων, εγγονών είναι αρκετά ΜΕΓΑΛΕΣ, δυσανάλογες με τις διαφορές μεταξύ προγόνων που έζησαν διαφορετικές εποχές. Η διαπίστωση αυτή μόνο ΦΡΙΚΗ πρέπει να προκαλεί. ΔΕΝ πρέπει να χαιρόμαστε επειδή βλέπομε στις παρελάσεις πανύψηλες νέες, νέους έναντι των οποίων οι γιαγιάδες, οι παππούδες φαντάζουν νάνοι.
Ο γιγαντισμός αυτός οφείλεται στα ΧΗΜΙΚΑ, στις ΟΡΜΟΝΕΣ....που μας ταϊζουν αυτοί που παράγουν τρόφιμα με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος.
Για το λόγο αυτό, από μικρός θυμάμαι ότι: Όσο πολλαπλασιάζονται οι διθυραμβικές εξαγγελίες για ανακάλυψη θαυματουργών φαρμάκων, πρόσθετων διατροφής, βιταμίνων...ανάλογα ακούω για αμέτρητες νέες αρρώστιες, οι επισκέψεις μου στα νεκροταφεία πολλαπλασιάζονται.
Στα επόμενα άρθρα θα ασχοληθώ [γράφοντας πολλά κεφάλαια] με τους απογόνους των Κρο Μανιόν. Είναι οι γίγαντες που ανέπτυξαν πολιτισμό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από το δικό μα, είναι οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ο πολιτισμός των οποίων έσβησε πριν από 11.000 έτη λόγω ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ εξ αιτίας ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ που έπεσε στον Ατλαντικό ωκεανό.
Υ. Γ. Θα αποδείξω τα πάντα με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από όλη τη Γη, ΧΩΡΙΣ θεωρίες και υποθέσεις.Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.