Αυτοί είναι οι ένοχοιΑυτή την στιγμή έχει ανακύψει ένα μεγάλο θέμα και αυτό είναι η μεγάλη εισροή προσφύγων από ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη.
Το πρόβλημα  δεν θα ήταν τόσο μεγάλο εάν δεν υπήρχαν και άλλα προβλήματα όπως η παρενόχληση και ο εξευτελισμός δυτικών γυναικών  από ομάδες προσφύγων οι οποίοι μένουν ατιμώρητοι για τις πράξεις τους από τον νόμο και η γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών, ειδικά στον Ευρωπαϊκό βορρά στις οποίες δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης μη μουσουλμάνοι.
Υπάρχουν δυο απόψεις για το θέμα των μεταναστών και των προσφύγων που τώρα τελευταία έχουν έρθει ζητώντας άσυλο στην Ευρώπη.
Η μια θέλει τους πρόσφυγες βαριά αναγκασμένους να φύγουν από τις πατρίδες τους για να αναζητήσουν  σωτηρία στην Δύση εφόσον οι χώρες τους μαστίζονται από πολέμους.
Η άλλη άποψη θέλει τους περισσότερους από αυτούς ως καιροσκόπους οι οποίοι ήρθαν στην Ευρώπη όχι μόνο για να φτιάξουν την ζωή τους αλλά για να επιβληθούν πολιτισμικά και θρησκευτικά στην γηραιά ήπειρο με κάθε τρόπο.
Εν συντομία αυτές είναι οι δύο τάσεις που επικρατούν.
Οι υπερασπιστές της πρώτης λένε ότι με κάθε τρόπο πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και οι υπερασπιστές της δεύτερης ότι με κάθε τρόπο πρέπει να τους διώξουμε.
Η πραγματικότητα και η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στην μέση.
Από ανθρώπους που έχουν βοηθήσει ως εθελοντές σε hot spot υπάρχει η πληροφορία ότι ο μεγαλύτερος αριθμός αυτών των ανθρώπων δεν είναι καν Σύριοι αλλά από άλλα και πολλά έθνη οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.
Θα μου πει τώρα κάποιος εδώ και θα έχει και δίκιο, γιατί να μην την αρπάξουν;
Φυσικά και θα το έκαναν όμως εδώ γεννιέται το μεγάλο θέμα του σεβασμού προς τον πολιτισμό τα ήθη και τα έθιμα των χωρών που τους δέχονται.
Προσέξτε τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι έχουν σαφώς διαφορετική κουλτούρα από εμάς. Έχουν μεγαλώσει με τελείως σκληροπυρηνικές απόψεις σε σχέση με τον κοινωνικό ρόλο του άντρα και της γυναίκας.
Έχουν ένα πάρα πολύ ισχυρό θρησκευτικό υπόβαθρο με το οποίο έχουν γαλουχηθεί από τις οικογένειες αλλά και από τον πολιτισμό τους.
Έχουν μάθει να ζουν μέσα στον φόβο και την ανασφάλεια είτε αυτή προέρχεται από την θρησκευτική καταπίεση είτε από την κοινωνική.
Γενικά αν δει κανείς το προφίλ αυτών των ανθρώπων θα καταλάβει ότι έχουν πολλές και μεγάλες διαφορές από το προφίλ των δυτικών.
Αυτοί λοιπόν που προκάλεσαν αυτή την κρίση και δεν εννοώ τους μουσουλμάνους αλλά τους ηγέτες του δυτικού κόσμου ήξεραν ότι η ανεξέλεγκτη εισροή αυτών των ανθρώπων με αυτά τα κοινωνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά θα προκαλούσε την θεμελιώδη σύγκρουση των δύο πολιτισμών, ειδικά εάν αυτή η εισροή γινόταν ανεξέλεγκτα, χωρίς κανέναν έλεγχο και με ατιμωρησία.
Αυτό και έγινε.
Γιατί όμως έγινε;
Ο πλέον προφανής λόγος για αυτή την συνθήκη είναι γιατί οι κατευθυντήριες δυνάμεις της δύσης θέλουν να φέρουν στον δυτικό κόσμο ένα καθεστώς σκληρό, ακραίο, και απόλυτα ελεγκτικό για τους πολίτες τους οι οποίοι για να είναι (ασφαλείς) θα πρέπει να ζήσουν μέσα σε αυτό το καθεστώς.
Πως θα γίνει αυτό; Μα με τον τρόπο που γίνεται αυτή την στιγμή.
Δημιουργούν ένα πρόβλημα για να δώσουν την λύση του.
Αφήνουν αυτές τις ετερόκλητες  μάζες ελεύθερες να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα ξέροντας ότι κανείς από αυτούς ή σχεδόν κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι κάθε τι πληρώνεται σε αυτόν τον κόσμο.
Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκουν το θάρρος από την ατιμωρησία, την εκπαίδευση που έχουν πάρει από τις χώρες και τις οικογένειες τους και την φαινομενική δύναμη που τους δίνει ο όχλος να προβούν στις ενέργειες που προβαίνουν.
Κάποια στιγμή είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποιο λάθος θα γίνει και θα υπάρξουν θύματα.
Κάποια κοπέλα βιασμένη ή νεκρή, κάποιοι άνθρωποι λιντσαρισμένοι από το πλήθος, κάποιοι μαχαιρωμένοι και τότε η κατάσταση θα έχει ωριμάσει και όλος ο δυτικός κόσμος θα δεχτεί την (σωτηρία) που θα του προσφέρουν οι ακροδεξιές αντιλήψεις που αυτή την στιγμή κυοφορούνται.
Να θυμάστε ότι μπορεί σε μια πόλη ο πληθυσμός των μουσουλμάνων να είναι 10.000 και αν 100 άτομα από αυτούς προβούν σε φρικαλεότητες όλοι θα πάρουν το στίγμα.
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί βλέπω ότι άρχισε να φαίνεται ο φανατισμός και το μίσος από όλες τις πλευρές και αυτό θα οδηγήσει σε φασιστικές και ρατσιστικές  αντιλήψεις.
Η λύση θα ήταν πολύ απλή, έλεγχος στην εισροή των μεταναστών, εκπαίδευση αυτών εφόσον θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη και να γίνουν πολίτες της και εφαρμογή των νόμων δίκαια ως προς όλους από την στιγμή που μπαίνουν μέσα στο Ευρωπαϊκό έδαφος.
Η προστασία που τους παρέχουν σε κάθε ανομία και σε κάθε εγκληματική παρενόχληση  και η ανοχή που δείχνουν οι κυβερνήσεις της δύσης είναι εγκληματική.
Αν θέλουμε λοιπόν να φωτογραφίσουμε τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης μπορούμε να πούμε ότι οι πραγματικοί φταίχτες φοράνε κοστούμι, έχουν συνήθως χαρτοφύλακα στο χέρι και κινητό και εκλέγονται από τον λαό ως νόμιμοι εκπρόσωποι του στην βουλή.
Αυτοί έχουν προδώσει τα ιδεώδη του πολιτισμού μας και αυτοί θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα γιατί αυτοί είναι που φορούν την μάσκα  του φιλελεύθερου και δημοκράτη αλλά στην ουσία από πίσω είναι φασίστες και πραγματικοί ναζί ή ελέγχονται από τέτοιου είδους ανθρώπους είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί.
Αυτοί είναι οι ένοχοι.

Γιάννης Ζωγραφάκης

Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.