Η προιστορία της ανθρωπότητας από την Ιουράσιο έως την Μυκηναική εποχή. Καταγόμαστε από την μαιμού ή από τον Αδάμ και την Εύα; (Μέρος 1ο). Του Δ. Γρυσμπολάκη

Μέρος 1ο : Η ΠΡΟϊΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΡΑΣΙΟ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΖΩΙΚΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΗ ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΕΠΟΧΗ
ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ ?

Η Γη διηγείται την ιστορία της. Τα είδη των έμβιων όντων που έζησαν κατά καιρούς στη Γη είναι πολλαπλάσια, διαφορετικής μορφής από τα έμβια όντα που ζουν σήμερα. Πολλά από από τα ζώα, φυτά σκεπάστηκαν με χώμα, λάσπη. Με την πάροδο του χρόνου απολιθώθηκαν, διατηρήθηκαν όπως ακριβώς ήσαν μέχρι σήμερα. Τα λείψανα αυτά των φυτών, των ζώων αποκαλούνται "απολιθώματα". Οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα απολιθώματα αποκαλούνται "παλαιοντολόγοι". Ο χρόνος που πέρασε από την εποχή που έζησαν μέχρι σήμερα, προσδιορίζεται με διάφορες επιστημονικές μεθόδους, μεταξύ των οποίων είναι ένα ραδιενεργό ισότοπο ο άνθρακας 14. Εκτός από τον άνθρακα 14, μια ακόμη μέθοδος χρονολόγησης των απολιθωμάτων είναι ο προσδιορισμός ηλικίας των πετρωμάτων που εντοπίζονται αυτά, αφού το βάθος των πετρωμάτων αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Από τα αμέτρητα απολιθώματα που βρέθηκαν κατά καιρούς σε διάφορα μέρη της Γης, οι επιστήμονες κατήρτισαν τους συνδετικούς κρίκους που συνδέουν εμάς με τους πανάρχαιους προγόνους μας. Πριν αναφερθώ σε πανάρχαιους προγόνους μας οι οποίοι καθόλου δε μας μοιάζουν, θα αρχίσω από τον πρώτο πρόγονό μας ο οποίος μας μοιάζει κάπως.
ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ :
Στη συνημμένη φωτογραφία βλέπετε την κ. Μέρκελ να κρατεί με στοργή ένα λεμούριο, ένα δηλαδή συμπαθητικό ζωάκι που ζει μόνο στη Μαδαγασκάρη και κινδυνεύει με εξαφάνιση. Δεν είμαι βέβαιος αν μας θεωρεί τόσο ανώριμους όσο τους λεμούριους που χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν άνθρωποι, όμως οι επιστήμονες που προσδιόρισαν την εξελικτική διαδικασία των έμβιων όντων έκριναν ότι : Από τους λεμούριους προέκυψαν τα πιθηκοειδή, οι πίθηκοι, τα ανθρωποειδή, οι άνθρωποι.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ:
Σας προτείνω να παρατηρήσετε προσεκτικά τις φωτογραφίες των 3 τετράποδων θηλαστικών στις συνημμένες φωτογραφίες, στη συνέχεια να παρατηρήσετε ΟΛΑ τα θηλαστικά της Γης, όσα τουλάχιστον μπορείτε να δείτε σε διάφορα ντοκυμαντέρ. Θα διαπιστώσετε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ. Παρατηρήστε προσεκτικά τις 2 συνημμένες εικόνες που κατήρτισαν οι επιστήμονες. Ο πρώτος κρίκος της εξελικτικης διαδικασίας των όντων που μας μοιάζουν είναι οι λεμούριοι. Επειδή στα σκίτσα αυτά δε φαίνονται ανατομικές λεπτομέρειες,συμπληρώνω ότι: Οι επιστήμονες λένε ότι κατά τη διάρκεια της εξελικτικής διαδικασίας, ο όγκος του εγκέφαλου σε σχέση με το σώμα αυξάνεται, η ουρά μικραίνει μέχρι που εξαφανίζεται [?] ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Ρωτήστε γιατρούς. Θα σας απαντήσουν ότι μερικοί άνθρωποι έχουν στον κόκυγγα, στο τελευταίο μέρος δηλαδή της σπονδυλικής στήλης ένα οστάριο [σπόνδυλο] παραπάνω από τους άλλους ανθρώπους.
Οσοι πιστεύετε ότι ο Θεός εποίησεν ημάς κατ ευθείαν δίποδα, θα αλλάξετε γνώμη αν παρατηρήσετε προσεκτικά τον καθρέπτη. Τα αφτιά μας ΔΕ βρίσκονται στην κορυφή της κεφαλής. Αν όμως γονατίσομε, τα αφτιά μας θα βρίσκονται στη κορυφή της κεφαλής. Τουτέστιν,
ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 2 ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ. Επειδή ατένισαν "με ασέβεια" τον ουρανό "ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΝΤΕΣ" ονομάστηκαν "ανθρωποι.
ΤΟ "ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ" :

Όταν οι τετράποδοι πρόγονοί μας περπάτησαν με τα 2 πίσω άκρα ο Θεός τους "καταράστηκε". "Καταράστηκε" την Εύα να γεννά με πόνους τα παιδιά της κ.λπ. Για να καταλάβετε κ.κ. "Εύες" για ποιο λόγο σας "καταράστηκε" ο Θεός, σας προτείνω να υποστείτε μια μικρή σωματική καταπόνηση:
1. [Χωρίς να σας βλέπουν οι θαυμαστές σας] γονατίστε, δηλαδή μιμηθείτε τους προγόνους μας κάνοντας 2 βήματα όπως ακριβώς βάδιζαν αυτοί, πριν ατενίσουν με ασέβεια τον ουρανό και τους"καταραστεί" ο Θεός.
2. Παρατηρήστε την κοιλιά σας. Θα πολλαπλασιαστεί [ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ]
σε όγκο.
3. Εισπνεύσατε βαθιά. Ο όγκος της κοιλότητας των πνευμόνων, ο εισπνεόμενος αέρας [και το ΟΞΥΓΟΝΟ] θα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ αντίστοιχα.
4. Είναι δύσκολο να κατανοήσετε για ποιο λόγο τα τετράποδα δεν υφίστανται τόσες επιπλοκές, αποβολές, δε γεννούν ανάπηρα, αυτιστικά, ντάουν.....ζωάκια ? Είναι δύσκολο να κατανοήσετε ότι στις γυναίκες ο όγκος της μήτρας, το οξυγόνο....είναι ανεπαρκή για την εξέλιξη του εμβρίου?
4. Ειναι εύκολο να καταλάβετε ότι η "κατάρα" του Θεού προέκυψε, ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ, αφού πάσχομε από αμέτρηρες αρρώστιες άγνωστες στα τετράποδα, διότι, όπως απέδειξε ο πατέρας της παλαιοντολογίας Λαμάρκ, ο Δαρβίνος, οι νεότεροι παλαιοντολόγοι :
"Αν τροποποιηθεί το περιβάλλον, ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.
5. Όσοι θεμελίωσαν την ιατρική επιστήμη ΔΕΝ έλαβαν υπόψη ότι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΠΟΔΑ.

Υ. Γ.

Στα επόμενα κεφάλαια θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την ιστορία της ανθρωπότητας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι τετράποδο, περπατώ σαν δίποδο,απαλλάχτηκα από κάθε πόνο, κάθε αρρώστια, αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθω στο μέλλον δε θα ασχοληθώ με τα επόμενα άρθρα.

Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.