Εβδομάδα Repair Cafe: Πιείτε καφεδάκι και φτιάξτε τις χαλασμένες συσκευές σας!


Παγκόσμια εβδομάδα Repair Cafe, 17-23 Oκτωβρίου και στην Πάτρα.
Η παγκόσμια εβδομάδα Repair Café θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 23 Οκτωβρίου και στην Πάτρα. Σε αυτή την εβδομάδα, εθελοντές σε όλο τον κόσμο θα διοργανώσουν συναντήσεις για την πραγματοποίηση επισκευών μαζί. Ελάτε μαζί μας και να επιδιορθώσετε τις χαλασμένες συσκευές και τα αντικείμενά σας στο Repair Café Πάτρας!
Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Repair Café, θα γιορτάζεται η έβδομη επέτειος του πρώτου Repair Café. Στις 18 Οκτωβρίου 2009, η Martine Postma διοργάνωσε το πρώτο καφενείο επισκευής στο Άμστερνταμ, χαρακτηρίζοντάς το Repair Café. Τώρα υπάρχουν 1.140 Repair Café σε 29 χώρες.
Το πετάμε; Με τίποτα!

Στο Repair Café, (πολύτιμα) χαλασμένα αντικείμενα και συσκευές μπορούν να πάρουν μια δεύτερη ζωή. Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν ότι πολλά πράγματα μπορούν να επισκευαστούν και ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο μπορεί να έχει κανείς σκεφτεί. Μπορούν ακόμη και να βιώσουν ότι κάνοντας επισκευές μπορεί να είναι διασκέδαση.

Επισκεφθείτε το Repair Cafe της Πάτρας κατά την εβδομάδα της 17ης Οκτωβρίου. Πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ με τους γείτονές σας και επισκευάστε ότι είναι χαλασμένο.

πηγη: enallaktikos.gr
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.