Νεαροί αυτοπυρπολούνται για περισσότερα like
Η εξάρτηση των νέων από τα like και την επιβεβαίωση μέσα από τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, τους κάνει συχνά να συμπεριφέρονται στον πραγματικό κόσμο παρανοϊκά.

Μετά τις μόδες με τις ακροβασίες για μια selfie που πολλές φορές έχουν θανάσιμη κατάληξη, ήρθε και η αυτοκτονική μόδα της αυτοπυρπόλησης.

Μια παρέα εφήβων στην πόλη Πένζα της Ρωσίας, ανέβηκε σε μια γέφυρα, πάνω από ένα ποτάμι και ένας ένας αυτοπυρπολήθηκαν και στη συνέχεια έπεσαν στο νερό για να σβήσουν.Απώτερος σκοπός όπως είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ήταν τι άλλο, τα like και η αποδοχή στα social media!

Οι νεαροί περιλούζονται με εύφλεκτο υγρό, βάζουν φωτιά με αναπτήρα και βουτάνε στα νερά του ποταμού τυλιγμένοι στις φλόγες.

Η αστυνομία εντόπισε τους άμυαλους νεαρούς και όπως είπαν πήραν την ιδέα από έναν blogger που προφανώς είχε τον ίδιο βαθμό ευφυίας…

Δυστυχώς κάποια παιδιά αντί η διαδικτυακή κοινωνικότητα και η τεχνολογία που τόσο μανιακά ακολουθούν να τα κάνει πιο οξυδερκή, τελικά γίνονται άβουλα και απερίσκεπτα πιόνια, υπόδουλα του like το οποίο μπορεί να τα οδηγήσει οπουδήποτε, ακόμη και στο θάνατο.

Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.