Ντε Μεζιέρ: Να στείλουμε πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα


Ξύπνησαν τώρα, αφού τόσο καιρό στήριζαν την ανεξέλεγκτη εισροή τόσων ανθρώπων, και ζητούν την επαναπροώθησή τους, όχι κάπου στις χώρες τους, ούτε στην Τουρκία που ήταν η πρώτη χώρα που τους υποδέχθηκε, αλλά στην Ελλάδα δηλ τη μόνη από τις χώρες που βιώνει στο πετσί της μια παρατεταμένη κρίση, και είναι βέβαιο πως οι πολίτες της βρίσκονται στον Ν.1 της λίστας για την μάχη της επιβίωσης.
Είναι πλέον βέβαιο πως αγανακτισμένοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα εναντιωθούν σ' αυτό (το πρώτο δείγμα το είδαμε στην Κρήτη), χωρίς να έχουν τίποτα με τους ανθρώπους, γιατί οι Έλληνες (για τους άσχετους και ανιστόρητους) έχουν καταθέσει προ πολλού τα διαπιστευτήριά τους για την φιλοξενία.
Το πλαίσιο όμως που επιβάλλει η ΕΕ και οι άλλες δυνάμεις, δεν έχει καμιά σχέση με φιλοξενία. Στόχος τους είναι ο εποικισμός (μαζική εγκατάσταση ανθρώπων σε αραιοκατηκοιμένη συνήθως αγροτική περιοχή, με παροχή δυνατοτήτων απασχόλησης).
Αφού λοιπόν δημιούργησαν συνθήκες ερήμωσης της Ελληνικής υπαίθρου, κι αφού οι Έλληνες απαξιώνουν στην πλειοψηφία τους το σκαπέτι, τις καλλιέργειες και το πότισμα και τόσες ακόμη παραγωγικές και δημιουργικές αγροτικές δουλειές, να οι συνέπειες.
Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν οι μεγάλοι αρχηγοί, αυτή την κατάσταση στην Ελληνική ύπαιθρο, που προσοχή επαναλαμβάνω, οι ίδιοι έκαναν τα πάντα να δημιουργήσουν, τους στέλνουν τώρα στην Ελλάδα από τη Γερμανία παίζοντας σκάκι στην πλάτη αυτών των ανθρώπων, μετακινώντας τους όπου εξυπηρετούνται καλύτερα τα σχέδιά τους.
Και το χειρότερο παίζουν σκάκι στις δικές μας πλάτες που δεν αντέχουμε πια ούτε βοτσαλάκι πάνω μας, αποδεικνύοντας πως θέλουν να χρησιμοποιούν την Ελλάδα σαν αποικία ( με επικερδή μελλοντικό σχεδιασμό... και προσοχή πολύ σε αυτό), και τους Έλληνες σαν σκλάβους, σαν υπηρετικό προσωπικό, που θα χρησιμοποιούν για την υλοποίηση των καταστροφικών για εμάς σχεδίων τους.

Διαβάστε παρακάτω την σκέψη του γελοίου Γερμανού υπουργού εσωτερικών, που ισχυρίζεται πως αφού έδωσαν κι έκαναν τόσα για την Ελλάδα (την κατέστρεψαν εννοεί ο ηλίθιος), τώρα η Ελλάδα πρέπει εκτός από χρηματικό δανεισμό, να δεχθεί και όλο αυτό τον κόσμο σαν να είναι κι αυτός ο κόσμος ένα ακόμη προιόν δανεισμού, που θα ξεχρεωθεί και αυτός όπως και χρηματικός δανεισμός με το ξεπούλημα της χώρας, που ήδη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Γώργος Χρηστάκης


«Κάναμε πολλά στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες και να οδηγήσει στο να μπορούν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου», είπε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών,Τόμας Ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Welt.

Πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να επιτευχθεί τώρα μια κοινή ευρωπαϊκή στάση.

«Εάν επιταχύνουμε μόνοι μας υπάρχει ο κίνδυνος τα (γερμανικά) διοικητικά δικαστήρια να απαγορεύσουν εντός ολίγου χρόνου την επαναπροώθηση».

Ο Ντε Μεζιέρ κατηγόρησε επίσης την Ελλάδα για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων τα περασμένα χρόνια: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη», όπως είπε στη γερμανική εφημερίδα.


 Σχόλιο: Γιώργος Χρηστάκης
Πηγή 
Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.