Γερμανική οργάνωση; Για ρωτήστε και τους επιβάτες στο σταθμό
Kάπως έτσι κινείται κανείς πριν σφυρίξει το τρένο

Οι Γερμανοί φημίζονται (και είναι) οργανωμένοι. Αυτό τουλάχιστον είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων. Εκτός βέβαια και αν η ζωή σας φέρει στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μπαντ Μπεντχάιμ της Κάτω Σαξονίας.

Οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB) αποφάσισαν να υψώσουν κατά 41 εκατοστά τις πλατφόρμες. Στην πόλη όμως δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες, με αποτέλεσμα οι νέες πλατφόρμες να έχουν μπλοκάρει τις πόρτες του κτιρίου που οδηγούν σε αυτές.

Επισήμως, οι αρμόδιοι αναμένουν το κονδύλι του 1,1 εκατ. ευρώ για να φτιάξουν τις πόρτες. Αλλά αυτό αργεί, διότι εν τω μεταξύ, το κτίριο απέκτησε νέο ιδιοκτήτη.

Οι Σιδηρόδρομοι από την πλευρά τους εξήγησαν ότι δεν μπορούσαν να καθυστερήσουν τα έργα ανύψωσης.

Αποτέλεσμα; Οι επιβάτες βγαίνουν στις πλατφόρμες από το παράθυρο. «Είναι πραγματικά γελοίο» λέει ένας από τους επιβάτες στο δίκτυο NDR.

Και τα έργα δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν νωρίτερα από το 2017.

Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Με φιλοσοφική και στωική διάθεση, ο δήμαρχος Βόλκερ Πάνεν σημειώνει: «Έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Είναι από αυτά τα αστεία που συμβαίνουν στη ζωή.»


Πηγή 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.