Σώρρας ( Ωδή στην γελοιότητα) : Υβρίδια και ζώα οι ανάπηροι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες [βίντεο]

Ένας ακόμη γελοίος υπάνθρωπος που μας έχει συνηθίσει στις παρανοικές ιδέες, ανάξιος απόγονος των ανθρώπων που έφεραν την Ολυμπιακή ιδέα στον κόσμο.
Γελοίε κακομοίρη Σώρρα, μάθε πως οι αρχαίοι Έλληνες έφτιαξαν τους Ολυμπιακούς αγώνες για να αναδείξουν την ευγενική τους άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, και να αποδώσουν τις τιμές που αξίζει στους νικητές ΚΑΙ ΟΧΙ για να βγαίνουν στην πασαρέλα αθλητές μοντέλα για να χαριεντίζεσαι και να δείχνεις εσύ πόσο πάτο μπορεί να πιάσει ένας άνθρωπος. Το κριτήριο συμμετοχής αποδείχθηκε δεν ήταν και δεν είναι η αρτιμέλεια ή η αναπηρία, αλλά η ευγενής άμιλλα, ο αγώνας.
Εσύ προφανώς ανεγκέφαλε Σώρρα, δεν κοιτάζεις τον αγώνα, την προσπάθεια, τον συναγωνισμό, αλλά τα κορμιά των αθλητριών και των αθλητών που αγωνίζονται.
Δηλαδή είσαι ένα πραγματικά πολύ κακής ποιότητας ανθρωπάριο, που δεν έχει τίποτα να δώσει σε κανέναν, παρά μόνο τα κατά καιρούς παραλληρήματά του προς τους ομοίους του.
Ακόμη και Θεό ανάπηρο είχαν προβλέψει οι αρχαίοι Έλληνες. Ο Ήφαιστος ήταν χωλός. Για ποιά προσβολή μιλάς. Εσύ προσβάλλεις τον άνθρωπο, την Ολυμπιακή ιδέα και τον Αθλητισμό.
Σε προκαλώ λοιπόν κύριε Σώρρα σε δημόσιο διάλογο,  να έρθεις να τα πούμε δημόσια ενώπιος ενωπίω, και τότε θα δεις ποιός είναι "υβρίδιο" και ποιός όχι.
Σίγουρα θα αποδειχθεί ο εγκέφαλός σου. Και μάλιστα χαλασμένο "υβρίδιο".
Αυτό που με θλίβει πιο πολύ απ' 'όλα είναι πως ο τύπος αυτός εκπροσωπεί μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, εκφράζει την κυρίαρχη κοινωνική άποψη στην πιο ακραία, την πιο άρρωστη διάστασή της, και αποδεικνύει το φόβο και το μίσος του ανθρώπου μπροστά στο "διαφορετικό" και στην "ανθρώπινη ποικιλομορφία", και τελικά τον φόβο και το μίσος του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, αφού όλοι εν δυνάμει διαφορετικοί είμαστε σε κάποιο βαθμό, και όλοι είμαστε κατηγοριοποιημένοι κάπου μέσα στην "ανθρώπινη ποικιλομορφία".
Τα σχόλιά του περί κανονικότητας δείχνουν απλά την ποιότητα αυτού του υπανθρώπου. Που δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ζωή, αγώνας και αξιοπρέπεια.
Ουστ κύριε Σώρρα, ουστ κύριε ανύπαρκτε.
Έχεις να μάθεις πολλά στη ζωή σου ακόμη, που παρ' ότι είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, κάποια θα συγκλονίσουν την άρρωστη και μίζερη προσωπικότητα και ταυτότητά σου.
Η πρόσκλησή μου σε δημόσιο διάλογο είναι ανοιχτή.
Για να δούμε τότε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος.

Γιώργος Χρηστάκης

Οι δηλώσεις του σάπιου κλόουν


Ο Αρτέμης Σώρρας, ο άνθρωπος που υπόσχεται να σώσει την Ελλάδα πληρώνοντας τα χρέη της, εκτός εαυτού, εμφανίστηκε να εξαπολύει έναν πρωτοφανή οχετό κατά των ατόμων με αναπηρία, με αφορμή τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων.
«Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων.
Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς» εμφανίζεται να λέει, ενώ διαχώρισε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».


Πηγή δηλώσεων και video
Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.