Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης...

Για προσωπικούς λόγους...
Για προσωπικούς λόγους, όπως επικαλείται, υπέβαλε την παραίτησή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Παρασκευόπουλο, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος.    
Πάντως...
το υπουργείο Δικαιοσύνης,  μέχρι στιγμής, σε καμία σχετική  ανακοίνωση δεν έχει προβεί.
           
Καθήκοντα γενικού γραμματέα ανέλαβε ο κ. Κοσμάτος το Μάρτιο του 2015.
          
Ο  κ. Κοσμάτος   είναι πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ (1991), με μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών (1993) και Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1996).
          
Παράλληλα, ο κ. Κοσμάτος από το 1993 είναι δικηγόρος (Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης) με αποκλειστική ενασχόληση σε υποθέσεις ποινικού δικαίου. 

Έχει έντονη συγγραφική και ερευνητική δραστηριότητα με βιβλία, μελέτες και συμβολές σε συλλογικούς τόμους στα γνωστικά πεδία της απονομής της ποινικής δικαιοσύνης, της διασφάλισης των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών, των ναρκωτικών, του ποινικού δικαίου των ανηλίκων και της μεταχείρισης των κρατουμένων  Έχει διατελέσει μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών, όπως της ειδικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση των διατάξεων του Κώδικα Νόμων για τα Ναρκωτικά.   
πηγή nonews- 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.