Οι Wikileaks δημοσιεύουν 294.548 e-mails του AKP

Ο δημοφιλής ιστοχώρος wikileaks έφερε στο φως της δημοσιότητας 294,548 μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mails) τούρκων αξιωματούχων του κόμματος Ερντογάν.

Τα έγγραφα προέρχονται από e-mails του κυβερνώντος κόμματος AKP και σύμφωνα με το wikileaks περιέχουν καυτές αποκαλύψεις για το πραξικόπημα. Τα μηνύματα των τούρκων αξιωματούχων φτάνουν μέχρι και μια βδομάδα πριν το πραξικόπημα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο λογαριασμός του wikileaks, κατάφεραν να ξεπεράσουν την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν στις 19/07 γύρω στα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας. Επίθεση που όπως υποθέτουν οι ίδιοι έγινε λόγω της αποδέσμευσης εγγράφων που αφορούν την Τουρκία.

Τα έγγραφα ειναι στην τουρκική γλώσσα και τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η ανάδειξη στοιχείων.

Αξίζει να σημειωθεί οτι αμέσως μετα την αποκάλυψη των e-mails οι κυβερνοεπιθέσεις ξεκίνησαν πάλι κατά του ιστοχώρου, όπως αναφέρει ανάρτηση στο λογαριασμό τους στο Twitter. Φαίνεται όμως να αντμετωπίζονται με επιτυχία.


Εδώ το λινκ προς το Wikileaks-AKP-Mail

Οι οπαδοί του AKP προσπαθούν προφανώς να εμποδίσουν την δημοσίευση των μηνυμάτων. 
Το ίδιο ισχύει και για  άλλες ιστοσελίδες που τολμούν να κάνουν κριτική στην πολιτική του Ερντογάν.
Υπήρξαν επίσης και απειλές και απειλές θανάτου προς δημοσιογράφους και bloggers, που φυσικά υπήρχαν ανέκαθεν, αλλά τώρα χειροτερεύει η κατάσταση δραματικά, αναφέρει ο Φρέντυ, ο Ελβετός


21/07/2016
Συνάμα έκλεισε το wikileaks στην Τουρκίατο κοκόρι

Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.