Γάλλος μελισσοκόμος εκπαίδευσε μέλισσες να φτιάχνουν μέλι από χασισόδεντρα (VIDEO)

Την Άνοιξη και οι μελισσούλες είναι σε έξαρση.
Απλά μερικές αντί να μαζεύουν νέκταρ από συνηθισμένα λουλουδάκια, προτιμούν να μαζεύουν ρητίνη από χασισόδεντρα.
Αυτές τις μέλισσες έχει αναλάβει να τις εκπαιδεύσει ένας τύπος, ο οποίος αυτοαποκαλείται “Nicolas Trainerbee” και μέσα σε λίγους μήνες έχει μαζέψει χιλιάδες followers, λάτρεις του χορτομελιού.
Ο 39χρονος Nicolas είναι από τη Γαλλία και ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με την μελισσοκομεία. Όπως δηλωνει ο ίδιος, μπορεί να εκπαιδεύσει τις μέλισσες να φτιάξουν μέλι από σχεδόν ο,τιδήποτε.


“Άκουγα καιρό για τα ωφέλη που έχουν τα προϊόντα των μελισσών, όπως το μέλι, η πρόπολη και το κερί στην ανθρώπινη υγεία.
Επιπλέον άκουγα για τα ωφέλη της κάνναβης”.
Οπότε αποφάσισε να τα ενώσει σε αυτό που αποκαλεί “cannahoney”.
Ο Νίκολας είχε έρθει σε επαφή με την ινδική κάνναβη για ιατρικούς λόγους, μιας και όταν ήταν μικρός ήταν υπερδραστήριος πράγμα το οποίο του προκαλούσε προβλήματα.
Η ινδική κάνναβη τον βοήθησε να φέρει σε κανονικά επίπεδα την υπερδραστηριότητά του.Μια απορία σχετικά με το “cannahoney” είναι εάν την ακούνε οι μέλισσες που συλλέγουν την ρητίνη από τα χασισόδεντρα.
Ο ίδιος ο Νικολά λέει ότι δεν τις επηρεάζει επειδή δεν έχουν στον οργανισμό τους ενδοκανναβινοειδές σύστημα, οπότε για τις μέλισσες η κάνναβη είναι απλά άλλη μια τροφή.Πηγή
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.