Παραιτήθηκε ο θερμός υποστηρικτής του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ

«Κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος είχα δηλώσει ότι θέλω πίσω τη χώρα μου, τώρα θέλω πίσω τη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού UKIP Νάιτζελ Φάρατζ.

 

Ο ποιο θερμός υποστηρικτής του Brexit αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματός ακολουθόντας τον δρόμο του Μπόρις Τζόνσον πρωτοκλασάτου στέλεχους των Συντηρητικών (Νο2 της  καμπάνιας  του Brexit), που παραιτήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Ισχυρίσθηκε ότι έχουν ικανοποιηθεί οι πολιτικές του φιλοδοξίες, αφού στην ουσία αυτό που θέλει είναι ένα έθνος που κυβερνάται μόνο του και όχι να γίνει πολιτικός καριέρας, αλλά  θα συνεχίσει τη στήριξη στο κόμμα του και θα στηρίξει το νέο ηγέτη.

Τελειώνοντας τόνισε ότι θα παρακολουθεί την διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης με τις Βρυξέλλες όπως ένα γεράκι, προειδοποίησε ότι η Βρετανία δεν είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την ΕΕ λεγοντας επί λέξη «Δεν έχετε δει την τελευταία χώρα που θέλει να αποχωρήσει από την ΕΕ» και πως είναι πολύ πρόθυμος να βοηθήσει τις κινήσεις ανεξαρτησίας που ξεφυτρώνουν σε άλλα μέρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.