Καταφύγιο αδέσποτων στην Θεσσαλονίκη - Αξίζει την προσοχή όλων μας


Πρόσφατα ήρθε στην ομάδα μας η παρακάτω ανάρτηση.
Μια προσπάθεια που αξίζει να την μιμηθούν πολλοί.
Ένα ξεχωριστό κέντρο φροντίδας για τα αδέσποτα, τα άρρωστα, τα ταλαιπωρημένα σκυλιά στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Χρειάζεται την στήριξη όλων για να επιβιώσει και να φροντίζει πάντα τις γλυκιές αυτές μουρίτσες.
Ο κύριος Νίκος Παπαδόπουλος μας έστειλε την παρακάτω ενημέρωση, που προσδοκούμε να τύχει ανάλογης ανταπόκρισης.

«Καλησπέρα!
Γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει άλλο σκοπό ζητώ την ανοχή των admins για την παρούσα δημοσίευση, είναι για καλό σκοπό (σεβόμενος την ομάδα δε θα ξαναϋπάρξει αντίστοιχη δημοσίευση). Όποιος σκέφτεται να υιοθετήσει σκυλάκι ή ξέρει άτομο που θέλει ας μπει στα παρακάτω λινκς και όλο και κάποιο θα του κάνει κλικ! Σχεδόν 150 σκυλάκια περιμένουν στο καταφύγιο όλα εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, κοινωνικά, πανέξυπνα και το καθένα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του!
Λυκάκια, μαλινουά, κουτάβια, μέχρι και τρίποδο έχουμε! Οι υιοθεσίες είναι λιγοστές ενώ τα περιστατικά αρκετά κάθε μήνα.. γι' αυτό και το ποστ,για να αυξήσουμε τις πιθανότητες υιοθεσιών και να δούμε καλύτερες μέρες!
Βοηθήστε τους εθελοντές.. υπάρχουν αρκετοί τρόποι πέραν της υιοθεσίας.. Το καταφύγιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης.. ευχαριστώ και πάλι τους διαχειριστές»
https://www.facebook.com/adespotosplanitis/?fref=ts

http://adespotosplanitis.blogspot.gr/


Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.