ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Οι «Γερμανοί» κατέλαβαν τις θάλασσές μας


ΑΛΩΘΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ, ΤΑ ΜΑΡΤ (ΠΡΩΗΝ ΜΑΚΡΟ), ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ...ΑΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, Ο ΟΤΕ.... ΑΛΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΙΑ ΑΛΩΘΗΚΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ. ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΥΘΩΝ, ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ.

Κατά τη διάρκεια της κατοχής εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους ελληνικούς βυθούς το ψάρι που βλέπετε στη συνημμένη φωτογραφία. Φυσικά η Κρήτη και τα νησιά της Ελλάδας που βρίσκονται πιο κοντά στη διώρυγα του Σουεζ φιλοξένησαν πρώτα τον απρόσκλητο αυτό εισβολέα. Επειδή τα ψάρια αυτά εμφανίστηκαν μαζί με τους Γερμανούς, ονομάστηκαν "γερμανοί". Όλα τα ψάρια που πέρασαν τη διώρυγα του Σουεζ και ζουν στη Μεσόγειο αποκαλούνται λεσεψιανοί εισβολείς, αφού τη διώρυγα του Σουέζ σχεδίασε ο Λεσέψ. Οι θεωρίες των υποτιθέμενων οικολόγων ότι είναι αδύνατον ψάρια της Ερυθράς Θάλασσας να ζήσουν στη Μεσόγειο ή ψάρια της Μεσογείου να ζήσουν στην Ερυθρά θάλασσα λόγω διαφοράς πυκνότητας σε αλάτι, πήγαν περίπατο. Εκτός από τους γερμανούς, τα λαγόψαρα και άλλα είδη ψαριών εγκλιματίστηκαν στη Μεσόγειο. Ομως, τα 2 προαναφερθέντα είδη ΔΕΝ έχουν εχθρούς, πολλαπλασιαζονται ανεξέλεγκτα, κατέκλυσαν τους ελληνικούς βυθούς.
Για να αναπτυχθεί φυσιολογικά ένα οικοσυστήματα πρέπει όλα τα όντα να έχουν εχθρούς. Οι γερμανοί δεν έχουν εχθρούς, διότι τα αγκάθια των είναι δηλητηριώδη όπως της δράκαινας, αλλά όχι τόσο επώδυνα. Τα πολυπληθέστερα σε όγκο και βάρος όντα της θάλασσας (πρέπει να) είναι το πλαγκτόν (ζωικό ή φυτικό) που συνιστά τη μεγαλύτερη στη Γη "σούπα" από την οποία τρέφονται τα μικρά ή δυσκίνητα θαλάσσια όντα. "Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό". Το ρηθέν δια του πάνσοφου λαού προσδιορίζει την οικολογική πραγματικότητα που (πρέπει να) διέπει τη δομή, τους πληθυσμούς που συνιστούν τη θαλάσσια χλωρίδα, πανίδα αντίστοιχα. Αφού τα μικρά ψάρια τρώγονται από τα μεγαλύτερα κ.ο.κ, τα κατώτερα (πρέπει να) συνίστανται από μεγάλους πληθυσμούς, τα ανώτερα (πρέπει να) συνίστανται από μικρούς πληθυσμούς. Με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε με εξελικτική διαδικασία εκατομμυρίων ετών η "τροφική πυραμίδα", επειδή ακριβώς οι πληθυσμοί των έμβιων όντων (στεριάς και θάλασσας) βαίνουν μειούμενοι από τη βάση προς την κορυφή. Αν διαταραχθεί ή τροφική πυραμίδα, αν δηλαδή κάποια είδη έμβιων όντων πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα, ή αλλοίωση αυτή συμπαρασύρει όλα τα όντα που ζουν στο οικοσύστημα με ολέθριες συνέπειες. Έχει αποδειχθεί ότι σε οιαδήποτε περίπτωση μεταφέρθηκαν θηλαστικά, ψάρια.... από ένα οικοσύστημα σε άλλο, το οικοσύστημα που δέχτηκε επισκέπτες καταστράφηκε. Τρανό παράδειγμα ή λίμνη Βικτώρια της Αφρικής. Μετέφεραν εκεί το γνωστό ψάρι, "πέρκα" από τη Νότια Αμερική. Οι πέρκες έφαγαν τα ιθαγενή ψάρια της λίμνης. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι και οι πέρκες θα αφανιστούν όταν τα θύματά των θα αφανιστούν αντίστοιχα, κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της λίμνης θα στερέψει.
Για τα λαγόψαρα ήδη έγραψα κατ επανάληψη, είναι ένας εφιάλτης. Ασχολούμαι σήμερα με τους γερμανούς διότι, ο πολλαπλασιασμός αυτών έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Αμέτρητα κοπάδια κυρίευσαν τους βυθούς της Κρήτης, αν και ο ρυθμός εξάπλωσης των γερμανών ουδεμία σχέση με την εξάπλωση των λαγόψαρων που πολλαπλασιαζονται με αστρονομικούς, εφιαλτικο ύς ρυθμούς. Φέτος ανησύχησα περισσότερο από κάθε άλλη φορά για τους εξής λόγους:
1. Πρώτη φορά όσα χρόνια ασχολούμαι με τη θάλασσα είδα τόσα πολλά γερμανάκια να ακολουθούν τα μεγαλύτερα ψάρια.
2. Οι γερμανοί που δε βλέπω βρίσκονται σε πιο βαθιά νερά που δεν κολυμπώ. Ο βυθός που βλέπω όταν κολυμπώ δεν υπερβαίνει τα 10-12 μέτρα από την επιφάνεια.
3. Πριν αρκετά χρόνια μάζεψα τελευταία φορά δίχτυα με επαγγελματία ψαρά. Όπως και στη δική μου περίπτωση, έχω ακούσει ότι και σε άλλες περιπτώσεις ψαράδες πέταξαν τα δίχτυα των, αφού είναι αδύνατον να ξεψαριστούν από τους αμέτρητους γερμανούς που εμπλέκονται στα δίχτυα.
4. Οι γερμανοί δεν εξαπλώνονται με τρομακτικούς ρυθμούς όπως τα λαγόψαρα. Π.χ. υπάρχουν γερμανοί στον Ευβοϊκό, στις Κυκλαδες, δεν είδα ακόμη στο Σαρωνικό κοντά στον ισθμό όπου συχνάζω.
5. Με τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των γερμανών διαταράχτηκε ή τροφική πυραμίδα. Απόδειξη αποτελεί το δεδομένο ότι, όσο αυξάνονται οι πληθυσμοί των γερμανών, μειώνονται τα χταπόδια που βλέπω.
6. Η μεγαλύτερη καταστροφή προκύπτει από την κατανάλωση ΑΥΓΩΝ που γεννούν τα ψάρια. Μόνο αν δείτε τις ορδές των γερμανών θα διερωτηθείτε που θα καταλήξουν τα αυγά των ψαριών αφού γεννούν σε ρηχά νερά, όπου ακριβώς κινούνται οι γερμανοί.
Το κρέας των γερμανών είναι εύγευστο, αλλά πρέπει να αφαιρεθεί ή επιδερμίδα. Οι μεγάλοι γερμανοί είναι λίγοι, ή διαδικασία αφαίρεσης από τα δίχτυα είναι επικίνδυνη λόγω δηλητηριωδών αγκαθιών. Το βρώσιμο μέρος του σώματος είναι ελάχιστο στους μικρούς γερμανούς. Για το λόγο αυτό θεωρώ το ψάρι αυτό βλαβερό. Έχει διαταράξει την τροφική πυραμίδα, μόνο καταστροφή προκαλεί.Δημήτρης Γρυσμπολάκης
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.