Το φιάσκο του ΠαραιτηθείτεΤουλάχιστον η αριστερά ξέρει να στήνει καλύτερα της διαδηλώσεις της. Στην διαδήλωση του παραιτηθείτε σήμερα στην Αθήνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν 8000 διαδηλωτές οι οποίοι είχαν ως γενικό σύνθημα το (go home Tsipras).
Μπορεί κανείς να εκτιμήσει ότι πιο ξενέρωτη διαδήλωση διαμαρτυρίας, εναντίον μιας κυβέρνησης που πούλησε την Ελλάδα δεν θα μπορούσε να γίνει.
Το γενικό σύνθημα ήταν ότι μένουμε στην Ευρώπη, προτιμάμε Ευρώπη, αγαπάμε Ευρώπη και τα ρέστα, την ώρα που η Μεγάλη Βρετανία, ετοιμάζεται για δημοψήφισμα για το αν ο Βρετανικός λαός θέλει ή όχι να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
Αν τελικά αποφασίσουν όχι, αυτό θα περάσει από την βουλή των Λόρδων και σε μια διετία από σήμερα, η βουλή θα αποφασίσει αν θα σεβαστεί το αίτημα του Βρετανικού λαού.
Πιθανός η Βρετανοί, τόση διάρκεια δίνουν στην ζωή αυτού του μορφώματος που ονομάζεται Ευρωπαϊκή  οικογένεια.
Ας επιστρέψουμε όμως στην χώρα και στην συγκέντρωση η οποία πλέον μετά και από τα όσα ακούστηκαν από τα μεγάφωνα, βρωμάει ξεκάθαρα την ενωμένη αντιπολίτευση η οποία αντί να ζητήσει ευθέως την παραίτηση του πρωθυπουργού, έκανε μια τάχα μου ακομμάτιστη και αυθόρμητη διαδήλωση στην οποία τα αιτήματα ήταν σαν να βγάζει προεκλογική ομιλία ο Μητσοτάκης.

«Ζητάμε μείωση της κρατικής σπατάλης, ζητάμε άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας, ζητάμε δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων, άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις αυταπάτες των ανεύθυνων κυβερνώντων, λέμε όχι στο διχασμό και στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, γιατί η θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη»

Αυτό ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν και αν δεν θυμίζει προεκλογικό λόγο της ΝΔ αυτό που διαβάσατε ποιο πάνω πάω πάσο και όχι πως ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο, αλλά μερικοί σε υψηλά κλιμάκια της πολιτικής, πιστεύουν ότι ο λαός είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να πιστέψει σε αυτό το φιάσκο.
Παράλληλα αντισυγκέντρωση στην συγκέντρωση των  παραιτηθείτε, δήλωσαν πως θα κάνουν και οι αντιεξουσιαστές οι οποίοι προφανώς στηρίζουν την κυβέρνηση.
Ιστορικά, είναι η πρώτη φορά που είναι τόσο πρόστυχα εμφανές, το παιχνίδι που παίζεται με τους πολίτες, έχοντας δύο πολιτικές παρατάξεις οι οποίες κάνουν διαδηλώσεις η μία ενάντια στην άλλη και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον λαό ως το εργαλείο για αυτόν τον σκοπό και έχουν ξεφτιλίσει κάθε ιερό της δημοκρατίας.
Η δημοκρατία και η ελευθερία σκέψης, είναι πλέον μόνο στα χαρτιά, στην πραγματικότητα, όλα περνάνε από επιτροπεία   και εφόσον ελεγχθούν, βγαίνουν στην δημοσιότητα, τα επιλεγμένα και όχι τα πραγματικά.
Δυστυχώς αυτό το κράτος από αρχής του, έγινε ελέω των μεγάλων δυνάμεων και αυτή την στιγμή, αυτές οι δυνάμεις, αποφάσισαν πλέον να πάρουν αυτά που θεωρούν ότι τους ανήκουν, όχι με όπλα, αλλά με το να χρίζουν εδώ και δεκαετίες, ως κυβερνήτες της χώρας, Έλληνες προδότες.

Γιάννης Ζωγραφάκης

Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.