Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου. Η έντονη παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Τσιμτσιλή. Έξαλλος με σχόλιο του Δημ. Παπανώτα για το αεροδρόμιο του Ελληνικού (βίντεο)

Εκνευρισμένος ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ανέφερε: «Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου. Με αυτούς τους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά». Την έκρηξη του Προέδρου του Άλφα, προκάλεσαν
το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα ότι είναι κατάντια να εξαρτάται η υγεία των παιδιών από τους Φούρνους Ικαρίας από το Ιατρικό Κέντρο, που πήρε πρωτοβουλία να περιθάλπει ιατρικά, οικογένειες με παιδιά μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Η συζήτηση με τον Δήμο Βερύκιο ξεκίνησε με την πώληση
του Ελληνικού με τον Δημήτρη Παπανώτα να δηλώνει πως το αεροδρόμιο ξεπουλιέται καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η αξία του είναι 5 δις και η τιμή πώλησης του είναι κάτω από 1 δις. 
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή και ανέφερε «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από εσάς» και αναφέρθηκε στην ιδιωτική πρωτοβουλία που προσπαθεί να καλύψει τα κενά του κράτους. Στη συνέχεια μίλησε για το Ελληνικό και ανέφερε πως είναι ανεπίτρεπτο να ξεσηκώνονται εναντίον ενός έργου που θα προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να τον διακόψει για να δικαιολογήσει τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά ο πρόεδρος του ALPHA δεν την άφησε και της επανέλαβε ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη. 

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του κ.Κοντομηνά...Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.