Ας μη μιλήσουμε γι' αγάπη - (Άνα Ζουμάνη)Άνθρωποι που αντέχουν τον αποπνικτικό αέρα στα μπαρς και τον θεωρούν αυτονόητο, λέγοντας:  «εντάξει, στο δάσος ο αέρας είναι καλύτερος»... δεν είναι ακόμα άνθρωποι.  

Άνθρωποι που αντέχουν τα οικονομικά τους προβλήματα λέγοντας:  «Εγώ φταίω, ζούσα πάντα πάνω από τις δυνατότητες μου»...
δεν είναι ακόμα άνθρωποι.

Άνθρωποι που νιώθουν: «Δεν είμαι ο σωτήρας του κόσμου, ας σκουπίσει ο καθένας την δική του αυλή»... δεν είναι ακόμα άνθρωποι.      
'
Ανθρωποι που δεν αγωνίζονται μέρα-νύχτα για να διατηρούν την ψυχική και πνευματική τους ελαστικότητα... δεν είναι ακόμα άνθρωποι.  

'Ανθρωποι που φιλοσοφούν:
«Είναι όμορφος ο κόσμος...έτσι όπως είναι»... δεν είναι ακόμα άνθρωποι.

Υπάρχουν λοιπόν άνθρωποι;


Άνα Ζουμάνη
Share on Google Plus

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει δάνεια σε ανθρώπους με οικονομικές δυσχέρειες σε ποσοστό από 2% έως 4%. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.