Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήσαν ειλωλολάτρες, ή είμαστε εμείς; Μήπως γίναμε όλοι Σιωνιστές;
Η Σιων είναι ένας λόφος έξω από την Ιερουσαλημ, για το λόγο αυτό το όνομα της πόλης ταυτίστηκε με αυτό του λόφου. Όπως κατά καιρούς άκουσα από διάφορους αναλυτές που ισχυρίστηκαν ότι είναι ειδικοί, σιωνισμος αποκαλείται ή προσπάθεια των Εβραίων από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα να κυριαρχήσουν στη Γη πρώτα ιδεολογικά, στη συνέχεια οικονομικά. Υποστηρίζουν ότι σήμερα τις ΗΠΑ, όλο τον κόσμο κυβερνούν οι Εβραίοι, οι πρόεδροι της Αμερικης είναι απλά μαριονέτες, ουδείς κυβερνά στην Ελλάδα αν δεν είναι μασόνος κ.λπ.
Λένε ακόμη ότι η μασονία, το ρόταρι, ο χιλιασμός....δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσωπεία του σιωνισμού, προκειμένου να προσελκύσει οπαδούς. Η Εκκλησία της Ελλάδας αντιδρά και καταγγέλλει οιαδήποτε δραστηριότητα των μασόνων, ροταριανών...
Έναντι των προαναφερθέντων, θα επιχειρήσω μια ιστορική αναδρομή, να δούμε αν εμείς οι λεγόμενοι γνήσιοι χριστιανοί πιστεύουμε στον αληθινό Θεό ή γίναμε ειδωλατρες, σιωνιστες. Παρεμπιπτόντως τονίζω ότι από μαθητής είχα διαμαρτυρηθεί διότι η διδασκαλία των θρησκευτικών δεν ήτο [δεν ειναι] Χριστοκεντρική, αλλά μάς δίδασκαν [-ουν] ασυναρτησίες για του προγόνους του Χριστού, οι οποίες υποτίθεται υπαγορεύθηκαν από το Θεό.
Σε 2 άρθρα μου που συνοδεύονται από τις φωτογραφίες μιας κερήθρας και ενός παγόβουνου αντίστοιχα αιτιολόγησα για ποιό λόγο, πράγματι υπάρχει Θεός, όλα τα δημιουργήματα Του μαρτυρούν την ύπαρξή Του. Η πίστη των διαφόρων λαών διαφοροποιείται μόνο στον τρόπο ερμηνείας, προσέγγισης του Δημιουργού, αφού η γιγαντοσύνη Του δεν προσεγγίζεται.
Από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα, όλοι οι λαοί αντιληφθηκαν την ύπαρξή Του και διετύπωσαν διάφορες ερμηνείες. Τον ονόμασαν Δία, Ιεχωβα, Τοτέμ, Αλλάχ...κ.λπ. Από την παιδική ηλικία φανταζόμαστε το Θεό σαν ένα σεβάσμιο Γέροντα ο Οποίος με τον Υιό Του κρατούν τη Γη κάπου στον ουρανό. Οι αρχαίοι Έλληνες φαντάστηκαν το Θεό να βρίσκεται πιο κοντά στους ανθρώπους με τα παλάτια του στον Ολυμπο. 
Έναντι των προαναφερθέντων θα σας υπενθυμίσω με ποιό τρόπο γίναμε χριστιανοί, η έκθεση όμως των δεδομένων που θα διατυπώσω,δε συνιστά άρνηση της πίστης μου, την οπία θα υπερασπιστώ όπως οι πρόγονοί μου αν χρειαστεί.Το χριστιανισμό διέδωσαν στην Ευρώπη οι απόστολοι Παύλος και Πέτρος αντίστοιχα. Αμφότεροι μαρτύρησαν στη Ρώμη με το διωγμό του Νέρωνα. Το χριστιανισμό επέβαλαν στο Ρωμαϊκό κράτος κατ αρχήν, ( στη συνέχεια διαδόθηκε στην Ευρώπη) οι αυτοκράτορες Κωνσταντινος και Θεοδοσιος αντίστοιχα. Ο πρώτος, για να γίνει μονοκράτωρ αιματοκύλισε τους υπηκόους του. Εκήρυξε 2 εμφύλιους πολέμους εκμεταλλευόμενος την αυτοθυσία των χριστιανών που δεν υπολόγιζαν θάνατο έναντι της πίστης. Από τότε ή ρωμαϊκή αυτοκρατορία πήρε την κατιούσα, άρχισε η παρακμή μέχρι που διαλύθηκε. Ο "Μέγας" Θεοδοσιος επέβαλε βίαια το χριστιανισμό με εκατόμβες θυμάτων, παροιμιώδεις έμειναν οι σφαγές των Θεσσαλονικεων. Κατέστρεψε ο,τι έργο τέχνης πρόλαβε όσο ζούσε... και σήμερα όλοι οι παλιοί χριστιανικοί ναοί είναι οικοδομημενοι με μάρμαρα αρχαίων ναών που διαλύθηκαν στα εξ ων συνετέθηκαν. Στη συνέχεια, αν και αποδέχθηκαν σαν μόνο αληθινό Θεό τον Ιεχωβα (το Θεό των Εβραίων), Του άλλαξαν όνομα. Από το Dius (Διας) προέκυψε η λέξη Θεός.
Οι υποτιθέμενοι ιστορικοί ανακήρυξαν το μεγαλύτερο προδότη όλων των εποχών (Μάρκο Ευγενικό) άγιο. Το μοναδικό βασιλιά στην ιστορία της ανθρωπότητας (τον Ιουλιανο) που πέθανε για την πατρίδα πολεμώντας στην πρώτη γραμμή κτυπημένος καταστηθα, ονόμασαν "παραβάτη".
Έναντι των "μικρολεπτομερειων" αυτών που μας κληροδότησαν οι υποτιθέμενοι ιστορικοί, μπορεί κάποιος να προβάλει τον ισχυρισμό ότι όλα προέκυψαν με θέλημα Θεού αφού επικράτησε ή "αλήθεια", γνωρίσαμε τον αληθινό Θεό, όχι τα είδωλα κ.ο.κ. Έναντι των ισχυρισμών αυτών που προβάλλουν θεολόγοι, κληρικοί κ.α. , θα σας υπενθυμίσω τι γράφει ή Βίβλος, τι γράφει ή ελληνική μυθολογία, στη συνέχεια περιμένω να αποφανθείτε αν οι πρόγονοί μας ήσαν ειδωλολάτρες, ή εμείς πού θεωρούμε τη μυθολογία των εβραίων σαν "Θεόπνευστη"
ΤΙ ΓΡΆΦΕΙ Ή ΒΙΒΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΘΕΌΠΝΕΥΣΤΗ :
Ενδεικτικά : Ο Θεός έπλασε το στερέωμα, επάνω τοποθέτησε τον ήλιο, το φεγγάρι, τα άστρα... Ο Ιησούς του Ναυή με εντολή του Θεού σ τ α μ ά τ η σ ε τον ήλιο να κινείται, μέχρι να κυριευθεί η Γαβαών.... 
Πόσο "θεόπνευστοι" είναι οι συγγραφείς της Βίβλου, αφού ο Ιεχωβας (ο Θεός των Εβραίων) έπλασε τον ήλιο, τα άστρα κ.λπ., εσείς θα κρίνετε. Δεν έπρεπε ο Ιεχωβας να πει στον Ιησού του Ναυηή να σταματήσει τη Γη ώστε να μην περιστρέφεται? Τα άστρα επάνω σε στερέωμα τοποθετήθηκαν?
ΤΙ ΓΡΆΦΕΙ Ή ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ:
Ο "Νεφεληγερετης Ζευς" (φράση ομηρική) ήτο ο πατέρας Θεών και ανθρώπων. Κρατούσε τον κεραυνό....
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ :
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται σε ποσοστό 70% από νερό το οποίο παράγεται από τη ν ε φ ε λ η (τα σύννεφα) . Το σώμα του ανθρώπου, εκτός από νερό εμπεριέχει οργανικές ουσίες δηλαδή υδατάνθρακες, πρωτεϊνες, λίπη κ.λπ. Είναι ΑΔΎΝΑΤΟΝ να σχηματισθούν οργανικές ουσίες, είναι αδύνατον να υπάρξει οιαδήποτε μορφή ζωής χωρίς τον ΚΕΡΑΥΝΌ !!! και την αστραπή, διότι:
ΜΟΝΟ με κεραυνούς και αστραπές δημιουργούνται νιτρικά άλατα με το άζωτο της ατμόσφαιρας. Οι ρίζες των φυτών απορροφούν τα νιτρικά άλατα και φτιάχνουν πρωτεϊνες. Μερικές ακόμη λεπτομέρειες:
Ενδεικτικά: Ή Λητώ, μια από τις ερωμένες του Δία ΠΡΩΤΑ πέρασε από θάλασσες, έως ότου ξεφύτρωσε το νησί Δήλος, όπου γέννησε τον Απόλλωνα και την Άρτεμη.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ:
Η ζωή ΠΡΏΤΑ άρχισε στη θάλασσα, στη συνέχεια κάποια ζώα βγήκαν στη στεριά που εξελίχθηκαν με χρονοβόρα διαδικασία στα ζώα που υπάρχουν σήμερα.
Ο Απόλλων ήτο Θεός του ΗΛΙΟΥ, ή Άρτεμη ήτο ή θεά του ΚΥΝΗΓΙΟΥ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ : Είναι αδύνατον να ζήσει φυτό χωρίς τις ακτίνες του ΉΛΙΟΥ με τις οποίες γίνεται η φωτοσύνθεση....Το πρώτο επάγγελμα που άσκησαν οι άνθρωποι ήτο το επάγγελμα του ΚΥΝΗΓΟΥ.
Υ. Γ. Οι πρώτοι κυνηγοί χρησιμοποιούσαν το ΡΌΠΑΛΟ για να σκοτώσουν τα θηράματά των. Είναι τυχαίο ότι ο γιος του Δια, ο Ηρακλής κρατούσε ΡΌΠΑΛΟ?
Καταλάβατε ότι οι "ειδωλολάτρες" πρόγονοί μας με τη μυθολογία περιέγραψαν στους απογόνους των την ιστορία της Γης?Δημήτρης Γρυσμπολάκης 


Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.