Να γιατί είμαι άγνωστος στους γιατρούς - Μόνο ο οδοντίατρος με γνωρίζει

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13241236_240408836329745_1916485021636808276_n.jpg?oh=9bcf76a5c1efa2cf53fb6f0f2f532a02&oe=57E4A07C

Το 1978 για πρώτη φορά (τυχαία) απαλλάχτηκα από οξύτατα συμπτώματα ιωσης, ενώ ψάρεψα 3-4 ώρες με ψαροτούφεκο. Για να ερμηνευσω το φαινόμενο, αφοσιώθηκα ψυχή τε και σώματι πάνω από 3 δεκαετίες, δεδομένου ότι μια μυστηριώδης επιταγή άγνωστο πόθεν πηγάζουσα κυριολεκτικά με κυρίευσε. Τα χρόνια αυτά υπέφερα σοβαρά, ας μην πήγαινα σε γιατρό, ας μην έπαιρνα φάρμακα. Οι ιωσεις με τσάκιζαν το χειμώνα. Πολλές φορές οι πόνοι στη μέση με εφερναν σε απόγνωση. Τα προβλήματα αντιμετώπιζα ως εξής :
1. Το καλοκαίρι, αν προέκυπτε κάποιος πόνος, ίωση φορούσα στολή, βατραχοπεδιλα....οι μικροιωσεις εξαφανίζονταν σε ελάχιστο χρόνο.
2. Το χειμώνα που προέκυπταν τα σοβαρά προβλήματα, περίμενα να κοπάσουν οι άνεμοι, κολυμπούσα π α ν τ α με στολή, μετά την κολύμβηση ιώσεις, πόνοι εξαφανίζονταν.
3. Όταν έπασχα από ίωση και μετά το μπάνιο ΔΙΕΚΟΠΤΕΤΟ ή εξέλιξη της νόσου, προέκυπτε πολύμηνη ΑΝΌΣΙΑ.
4. Δεν πήγα ποτέ το χειμώνα να κολυμπήσω με πυρετό πάνω από 38. Ίσως να μου έφευγε ο πυρετός, αλλά ουδέποτε διακινδύνευσα.
5. Όταν υπέστην μηνίσκο, κολύμπησα την πρώτη μέρα τουλάχιστον 14 ώρες, ή διαδικασία επαναλήφθηκε 8 συνεχόμενες μέρες συνολικά. Ο μηνίσκος προέκυψε διότι ο υ δ ε π ο τ ε το καλοκαίρι φορούσα (τότε) βατραχοπεδιλα. Φορούσα βατραχοπεδιλα μόνο Οκτωβρη, Νοεμβρη που είναι εποχη των χταποδιων, και λίγες φορές το χειμώνα κυρίως αν έπασχα από ιωση ή πόνους.
6. Όταν προέκυψε το αυχενικό σύνδρομο, τουλάχιστον 25 χρόνια ήμουν σε απελπιστική κατάσταση. Με το αριστερό χέρι που είχε δυσκαμψία, δεν μπορούσα να πιάσω ούτε μικροαντικείμενο αν βρισκόταν σε κάποιο ύψος. Πολύ εύκολα λιποθυμούσα, πολλές φορές πίστεψα ότι θα υποστω εγκεφαλικό λόγω ιλίγγων, ζάλης κ.λπ.
Εγνώριζα ότι το αυχενικό οφείλεται σε συγκεντρώσεις φυσαλίδων αζώτου στα χέρια. Τα χέρια μου ήσαν σε άλλα σημεία σκληρά (εγκλωβισμένο άζωτο), αλλού μαλακά. Έκανα μόνος μου γιατροσόφια, ανακουφιζομουν, αλλά τα συμπτώματα του αυχενικού χειροτέρευαν.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΎΜΒΗΣΗ ΔΕ ΜΟΎ ΈΦΕΥΓΕ ΤΌ ΑΥΧΕΝΙΚΌ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΏΣ ΧΕΙΡΟΤΈΡΕΥΑ ?
Η απάντηση προκύπτει από τη συνημμένη φωτογραφία που ελήφθη χειμώνα. Με διαδικασία που αιτιολογώ σε άλλο δημοσιευμα, τα βατραχοπεδιλα"αρμεγουν" τις φυσαλίδες αζώτου από τις αρτηρίες που βρίσκονται στα κάτω άκρα, κορμό. Τα αφτιά βρίσκονται στην ΚΟΡΥΦΉ της κεφαλής και λειτουργούν σαν καμινάδα εκτόνωσης εγκλωβισμένων φυσαλίδων αζώτου. ΤΌ ΑΥΧΕΝΙΚΌ ΔΕ ΜΟΥ ΈΦΕΥΓΕ ΔΙΌΤΙ ΔΕ ΦΟΡΟΎΣΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ
Υ. Γ. Το καλοκαίρι 2011 (μου είπαν ότι δεν ούρλιαζα όταν) αναφώνησα "ΕΎΡΗΚΑ". Το ίδιο βράδυ, μετά από 2 περίπου ώρες κομπογιαννίτικης διαδικασίας το αυχενικό, κάθε πόνος, βήχας, κάθε ενόχληση αποτελούν αναμνήσεις. Αφού ερμήνευσα τα "ερευνητέα φαινόμενα",δε χρειάζεται πια να κολυμπώ στα κρύα νερά της θαλασσας το χειμώνα. Αφαιρώ απο το σώμα μου κ α θ η μ ε ρ ι ν ά, σε ζεστό περιβαλλον τα αέρια του θανάτου, ανακάλυψα τι σημαίνει ανάσταση.
Ή ΑΝΆΣΤΑΣΗ: Μόνο αν αφαιρεσετε τις φυσαλίδες αζώτου από το σώμα σας θα κατανοήσετε τι σημαίνει ανάσταση.Η μεθοδολογία που εφαρμόζω υποδεικνύεται με την εικόνα της σταύρωσης. Πριν από το Χριστό, τα είχαν ανακαλύψει άλλοι. Την ίδια μεθοδολογία (φυσικής αγωγής) δίδαξε ο Μωαμεθ. Κάθε νεώτερος βελτίωνε τη μεθοδολογία που εισηγείτο. Εμείς τις μεθοδολογίες αυτές αποκαλούμε τάμα (περπάτημα με τα 4 σε ΑΝΩΜΑΛΟ έδαφος), μετάνοιες, γιόγκα, καράτε....κ.λπ.


Δημήτρης Γρυσμπολάκης

 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.