Πως απαλλάχτηκα από οξύτατα συμπτώματα ίωσης σε χρόνο μηδέν - του Δημήτρη Γρυσμπολάκη

ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΤΥΧΑΙΑ) ΑΠΟ ΟΞΥΤΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ.
(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ)
 

 http://www.enallaktikos.gr/img37648_f013fced5cff1db8bad38e419ee4b801.jpg

Μια ηλιόλουστη Κυριακη το Νοεμβριο του 1978, τη χρονιά δηλαδή που ήλθα με μετάθεση στο νομό Αττικής, πήγα με 2 συγχωριανούς και φίλους να ψαρέψουμε με ψαροτούφεκο. Έπασχα από ιωση. Το προηγούμενο βράδυ είχα 38,50 πυρετό. Έπασχα από άγριο βήχα, συνάχι, πόνους στα ιγμορια. Ή ιωση ήτο σε στάδιο ε ξ ε λ ι ξ η ς. Οι φίλοι έπεσαν στη θάλασσα, εγώ έμεινα στην παραλία. Γρήγορα άρχισαν να μου δείχνουν τα τρόπαια των, δηλαδή μεγάλα χταπόδια που αφθονούσαν τότε, σηκώνοντας αυτά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Δεν άντεξα στον πειρασμό. Φόρεσα τη λαστιχένια στολή μου και έπεσα στη θάλασσα. Φοβήθηκα μήπως παθω πνευμονία, αλλά θυμήθηκα ότι κάποιες φορές άσκησα το ίδιο σπορ ενώ έπασχα από πολύ ελαφρά συμπτώματα ιωσης, ουδέποτε έπαθα το παραμικρό. Κολυμπούσα σε ρηχά νερά διότι, αν ερεθίζονταν τα ιγμορια μου, θα ήτο αδύνατον να καταδυθω εστω μισό μέτρο. Με την πρώτη κατάδυση η μάσκα μου γέμισε αίματα. Προοδευτικά η αιμοραγία της μύτης λιγόστευε, μέχρι που σταμάτησε. Κολύμπησα περίπου 3-4 ώρες, στη συνέχεια πήγαμε στο παρακείμενο εξοχικό του ενός και φαγαμε φρέσκα ψάρια. Κάποια φορά θυμήθηκα ότι ήμουν άρρωστος. Όμως, και το παραμικρό σύμπτωμα γρίπης είχε εξαφανιστεί. Ή ε ξ ε λ ι ξ η (επώαση) της γρίπης διεκόπη, επακολούθησε ΑΝΟΣΙΑ, πέρασα το χειμώνα χωρίς να υποστω ούτε ελαφρύ συνάχι.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ:
Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης θεραπεύτηκα. Μέσα στο σώμα μου εγένοντο κάποια φαινομενα (μεταβολές), δηλαδή όπως λένε οι φυσικοί παρήχθη "έργο". Το "έργο" αυτό έσχε αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ μου σύστημα, το οποίο σε ελάχιστο χρόνο ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ της ιωσης με αποτέλεσμα να θεραπευτώ. Τουτέστιν θεραπεύτηκα με τρόπο που ΔΕΝ έχει ερμηνευτεί από την ιατρική επιστήμη.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΟ ΠΑΡΗΧΘΗ ?
Είναι τοις πάσι γνωστό ότι, είναι αδύνατον να παραχθεί έργο, αν δεν ασκηθεί ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ενέργεια που ασκω κατά τη διάρκεια της κολύμβησης για να υπερνικήσω την αντίσταση του νερού, την άνωση κατά τη διάρκεια των καταδύσεων, τα θαλάσσια ρεύματα...μεταδίδεται στα βατραχοπεδιλα με τα ΔΑΧΤΥΛΑ των ποδιών, τα οποία κινούνται όπως περίπου οι ουρές των ψαριών. Τα βατραχοπεδιλα ωθούν τη θάλασσα πίσω (ΔΡΑΣΗ), το σώμα ωθείται εμπρός (ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ). Όλη η ασκουμενη ενέργεια επιστρέφει σώμα που ενεργεί με τη διαδικασία της αντίδρασης. Αφού η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, μεταδίδεται στα βατραχοπεδιλα από τα δάχτυλα, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στα ΔΑΧΤΥΛΑ όπου παράγεται όλο το "έργο"
ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ:
Στους αιώνες των (παλαιοντολογικών αιώνων) τα όργανα του σώματος μας ε ξ ε λ ι χ θ η κ α ν σαν όργανα ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ. Ο χρόνος από την ενανθρωπιση των τετράποδων προγόνων μας μέχρι σήμερα είναι απειροελάχιστος έναντι της διαδικασίας εξέλιξης. Πρώτος ο Λαμάρκ, στη συνέχεια ο Δαρβινος, όλοι οι παλαιοντολογοι απέδειξαν ότι αν τροποποιηθεί το περιβάλλον, ζωτικά όργανα τροποποιούνται η αχρηστεύονται.
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? (Περπάτημα με τα 2 πίσω άκρα).
Θα κατανοήσουμε για ποιό λόγο υποφέρομε από ασθένειες άγνωστες στα τετράποδα θηλαστικά, πρέπει όμως, όπως κάνουν οι γιατροί, να δούμε το "ιστορικό" του ανθρώπινου γένους. Οι πρόγονοί μας περπατούσαν με τα 4 "στην Εδεμ", δηλαδή σε ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ. Μπορείτε κι εσείς για πειραματισμό να μιμηθείτε για λίγο τους τετράποδους προγόνους μας. Για να βαδίσετε ένα βήμα αριστερά, τα ΔΑΧΤΥΛΑ του δεξιού ποδιού ( ή του χεριού) ωθούν το δρόμο πίσω (δράση). Το σώμα ωθείται εμπρός με τη διαδικασία της αντίδρασης. Τουτέστιν, όλη η ενέργεια ασκείται από τα ΔΑΧΤΥΛΑ, όπου και επιστρέφει (η ενέργεια) με τη διαδικασία της αντίδρασης.
Η ενέργεια που ασκείται σε διάφορα υλικά σώματα έχει διάφορες μορφές. Στην περίπτωση αυτή στα ΔΑΧΤΥΛΑ οπου επιστρέφει η ενέργεια με τη διαδικασία της αντίδρασης ασκούνται ΠΙΕΣΕΙΣ. Είναι γνωστό ότι όσο μικραίνει η επιφάνεια του σώματος που πιέζει, οι πιέσεις πολλαπλασιαζονται. Π.χ. "τα κ α ρ φ ι α", ή "α κ α ν θ ο ς", το α ν ω μ α λ ο έδαφος (οπως π.χ.του Γολγοθα),ασκούν οξύτατες πιέσεις σε σχέση με τους πατους των παπουτσιών που ουδεμία πίεση ασκούν.
ΤΙ " ΕΡΓΟ"ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΣΕ Α Ν Ω Μ Α Λ Ο ΕΔΑΦΟΣ Η ΚΟΛΥΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ?
Όσο οι ΠΙΕΣΕΙΣ που ασκούνται στα δάχτυλα πολλαπλασιαζονται, ανάλογα αυξάνεται και η παραγωγή "έργου". Πριν διαπίστωσετε στην πράξη τι έργο ακριβώς παράγεται στα ΔΑΧΤΥΛΑ σας αν ασκηθούν ΠΙΕΣΕΙΣ, σας προτρέπω να απευθυνθείτε σε υδραυλικούς, μηχανικούς, να σας δείξουν ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, δεδομένου ότι το κυκλοφορικό μας σύστημα διέπεται από τους νόμους της φυσικής, όπως ακριβώς στο καλοριφέρ, στα φρένα κ.λπ. Σε όλες τις σωληνώσεις των υδραυλικων κυκλωμάτων ε γ κ λ ω β ι ζ ε τ α ι αέρας. Ο αέρας αυτός συγκεντρώνεται στα ΑΚΡΑ προς την κατεύθυνση ροής των υγρών. Στις σωληνώσεις ΣΑΣ (αρτηρίες) δεν εγκλωβίζεται αέρας, διότι το οξυγόνο καίγεται. Εγκλωβίζονται άζωτο και διοξείδιο του άνθρακα αφού το οξυγόνο καίγεται. Τα εγκλωβισμένα αυτά" φλεβικα" αέρια, οι γιατροί αποκαλούν για συντομία "φυσαλίδες αζώτου". Πρώτα μαζεύονται στα ΑΚΡΑ για το λόγο αυτό τα πιο κρύα μέλη του σώματος είναι τα πέλματα και τα δάχτυλα των χεριών αν και κινούνται περισσότερο. Στη συνέχεια συγκεντρώνονται στις γαμπες, για το λόγο αυτό βλέπετε πρησμένα αγγεία κ.ο.κ., μέχρι το σώμα να αχρηστευθεί. Οι εγκλωβισμένες στις αρτηρίες φυσαλίδες αζώτου ωθούνται με τους παλμούς της καρδιάς στα ΑΚΡΑ, όπου υπάρχουν ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ (νυχιών, γεννητικών οργάνων, μαστών, ματιών και αφτιων), 28 κοιλότητες συνολικά.
ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΙΩΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ:
1. Τα βατραχοπεδιλα, ασκώντας πιέσεις στα ΔΑΧΤΥΛΑ, " αρμεγουν" τις φυσαλίδες αζώτου που εκτονωνονται από τις ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ.
2. Κατά τη διάρκεια της κολύμβησης τα αφτιά βρίσκονται στην ΚΟΡΥΦΗ της κεφαλής όπως ακριβώς μας έπλασε ο πάνσοφος Δημιουργός. Τουτέστιν οι ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ των αφτιων σημαδεύουν στο ζενιθ (κατακόρυφα)
3. Οι φυσαλίδες αζώτου που έχουν θερμοκρασία σώματος και είναι ΑΡΑΙΟΤΕΡΕΣ από τον ατμοσφαιρικό αέρα, με τους παλμούς της καρδιάς οδεύουν προς την έξοδο, δηλαδή τις ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ των αφτιων από όπου και εκτονωνονται.
4. Κατά τη διάρκεια των καταδύσεων, οι εγκλωβισμένες φυσαλίδες αζώτου συμπυκνώνονται σφόδρα λόγω αύξησης τής ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. Κατά τη διάρκεια της ανάδυσης από το βυθό η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ μειώνεται σφόδρα, οι φυσαλίδες αζώτου ελαστικοποιουνται, μετατρέπονται σε εκρηκτικό μείγμα,το οποίο με τους παλμούς της καρδιάς οδεύει προς την έξοδο, δηλαδή ΤΙΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΦΤΙΩΝ, που είναι σαν καμινάδα ΜΟΝΟ αν βρίσκονται στην ΚΟΡΥΦΗ της κεφαλής.
5. Εάν αδειάσουν οι αρτηρίες σας από τις φυσαλίδες αζώτου, τα αποτελέσματα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα εξαφανίσει σε ελάχιστο χρόνο κάθε ασθένεια, τα νεύρα δε θα πιέζονται οι πονοι θα εξαφανιστουν. Αυτή είναι η ανάσταση. Όμως μην ξεχνάτε: "Δεν υπάρχει ανάσταση, αν δεν προηγηθεί σταύρωση". Πρέπει δηλαδή να ασκείτε οξύτατες ΠΙΕΣΕΙΣ εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι κοιλότητες των νυχιών, των αφτιων ήτοι ( στην κεφαλή, στα πέλματα), (στη δεξιά παλάμη, στην αριστερή παλάμη). Αν ενωσετε με 2 ευθύγραμμα τμήματα τα 4 σημεία που πρέπει να πιέζετε, σχηματίζεται ο σταυρός.
Υ. Γ. Όταν, μετά από υπερτριακονταετη ερευνητική προσπαθεί αναφώνησα " εύρηκα " και αντεληφθην ότι τα νύχια (κοιλοτητες) είναι τα σημαντικότερα όργανα του ανθρώπου είναι δηλαδή ο,τι και οι βαλβίδες εκτόνωσης του καλοριφέρ, δακρυσα λόγω έκπληξης. Όμως Σοκ και Δέος με συγκλόνισαν όταν διεπιστωσα ότι η εικόνα της σταύρωσης αποτελεί κωδικοποιημένη οδηγία, προκειμένου να απαλλαχτούμε από πάσαν νόσον, πιέζοντας τα 4 άκρα του ανθρώπινου σώματος.Δημήτρης Γρυσμπολάκης

 
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.