Πιστεύετε στ' αλήθεια ότι «η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά;» - του Δ. Γρυσμπολάκη

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ "Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ", 
Η ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ... ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ? 
Ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :

http://www.flowmagazine.gr/images/uploads/Syntagi_Sapouni_large(1).jpg

Είμαι πολύ περίεργος. Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχουν φαντάσματα, νεράιδες, θαύματα... Πίστευα, πιστεύω ότι για κάθε μυστήριο υπάρχει αντίστοιχη ερμηνεία, κάθε ανερμηνευτο φ υ σ ι κ ο φαινόμενο στο οποίο εμπλέκομαι πρέπει να το ερμηνευσω. Για δεκαετίες προσπαθούσα να απαντήσω στο ερώτημα: Για ποιό λόγο όταν ψάρευα με ψαροτούφεκο, απαλλασσόμουν από κάθε είδους πόνο, ιωσεις, ενώ το αυχενικό σύνδρομο που με ταλαιπωρούσε τουλάχιστον 25 χρόνια ολοένα και εχειροτερευε ? Εκτός από τις αμέτρητες παραμέτρους που στροβιλίζονταν στο μυαλό μου πάνω από τριάντα χρόνια προσπαθώντας να συνθέσω ένα γιγαντιαίο παζλ, έλαβα υπόψη και τα περιεχόμενα βιβλίων εφ όσον αναφέρονταν στο ανθρώπινο σώμα. Κάποτε αγόρασα το βιβλίο ενός Γάλλου γιατρού, πρύτανη ιατρικής σχολής, ο οποίος διενήργησε έρευνα υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου που προϊστατο. Έθεσε το ερώτημα... ακολούθησε όλους τους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί ένας καλός ερευνητής προκειμένου το πόρισμα που προκύπτει από την έρευνα να είναι έγκυρο : Παρατήρηση, πείραμα..... προσδιορισμός δεικτών συνάφειας μεταξύ αιτίου-αποτελεσματος.
(Σημείωση: Για να κατανοήσει κάποιος το βιβλίο μου όπου αναπτύσσω κάθε παράμετρο που ενεπλάκη στην ερευνητική διαδικασία, πρέπει να κατέχει στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και στατιστικής).
Ο Γάλλος ερευνητής, πριν να αναφερθεί στην ερευνητική διαδικασία, εξέθεσε τα δεδομένα, που έχουν ως εξής :
ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
1. Ολοι οι οι άνθρωποι του "δυτικού κόσμου" που είναι πολιτισμένοι, μορφωμένοι... πάσχουν από κάθε είδους πόνο. Τα οστά όλων έχουν υποστεί αλλοιώσεις που οφείλονται πιθανότατα σε άγνωστο ιό. Ή αλλοίωση των οστών προκύπτει από τα ίδια αίτια, μόνο η ονομασία της πάθησης αλλάζει, ανάλογα με τα σημεία που έχουν υποστεί βλάβες. (Δισκοπάθεια, σκολίωση, αρθριτικά.....κ.λπ.).
2. Οι άνθρωποι του "τρίτου κόσμου" οι βρωμιάρηδες...δεν έχουν παρόμοια προβλήματα μ εμάς τους "πολιτισμένους". Όσο περισσότερο προβληματικές είναι οι σχέσεις των ανθρώπων με το νερό και το σαπουνι, τόσο λιγότερους πόνους υφίστανται, τα οστά των είναι υγιέστατα χωρίς δισκοπάθειες κ. α. αλλοιώσεις.
3. Οι σκελετοί που βρεθηκαν με τις ανασκαφές, δεν έχουν τις αλλοιώσεις των δικών μας οστών, είναι πολύ πιο καθαροί.
4. Για να έχουμε υγιή οστά, πρέπει να παίρνουμε βιταμίνη D, δηλαδή να τρώμε μεγάλη ποικιλία τροφίμων και το δέρμα να εκτίθεται στο ηλιακό φως.
5. Οι άνθρωποι του "δυτικού κόσμου" τρώνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, φορούν ελαφρά ρούχα, κυκλοφορούν ημίγυμνοι, κάνουν ηλιοθεραπεία, το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο, όμως τα οστά όλων έχουν υποστεί αλλοιώσεις. Γιατί ?
6. Οι τριτοκοσμικοι άνθρωποι υποσιτιζονται, δεν έχουν χρήματα για να πηγαίνουν σε πλάζ, οι βιταμίνες που παίρνουν είναι ελάχιστες, όμως τα οστά αυτών είναι υγιέστατα. Γιατί ?
7. Οι παλιοί άνθρωποι φορούσαν ρούχα που κάλυπταν όλο το σώμα. Ελάχιστοι πήγαιναν σε πλάζ, το δέρμα των δεν εκτίθετο στον ήλιο, δεν είχαν την ποικιλία των τροφίμων που έχουμε εμείς σήμερα, όμως τα οστά των δεν έχουν αλλοιώσεις όπως τα δικά μας οστά. Γιατί ?
Είμαι βέβαιος, όλοι (-ες) εσείς που πιστεύετε ότι θα γίνετε "άρχοντες (-ισσες) κάνοντας μερικά μπάνια την ημέρα, θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας όταν μάθετε για ποιο λόγο πονάτε. Ή αιτία όλων των δεινών που προκύπτουν εξ αιτίας της αλλοίωσης των οστών....είναι το σαπούνι ! ! !
Με τα τρόφιμα παίρνουμε π ρ ο β ι τ α μ ι ν η D, ή οποία (προβιταμινη) είναι αδύνατον να λιαστει μέσα στο σώμα μας (όπως ακριβώς λιαζονται στην ομόνοια οι προσκεκλημένοι της κ. Τασίας). Ή ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ που παίρνετε με τα τρόφιμα, βγαίνει από το σώμα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΜΙΓΜΑ. Όμως, εμείς δεν έχουμε κατανοήσει ότι η ΦΥΣΗ είναι ο μοναδικός γιατρός, ότι Αυτός που άπλωσε το σμιγμα στο δέρμα γνωρίζει πολύ περισσότερα από οιονδήποτε αλλο γιατρό της οικουμένης.
Με το καθημερινό πλύσιμο του σώματος τα λογής λογής σαπούνια, σαμπουάν.... αφαιρούν το σμιγμα από τι δέρμα. Μαζί με το σμιγμα η προβιταμινη D δεν προλαβαίνει καν να λιαστει. Κι αν ακόμη προλάβει να μετατραπεί σε βιταμίνη, αφαιρείται με τα λογης λογης σαπουνια, σαμπουαν...και καταλήγει στην ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ. Τα οστά καταστρέφονται, αμέτρητα προβλήματα υγείας προκύπτουν.
Υ. Γ. Πριν ανακαλυψω ότι 28 κοιλότητες του σώματος αποτελούν βαλβίδες εκτόνωσης των εγκλωβισμένων στις αρτηρίες φυσαλίδων αζώτου και απαλλαχτω από τα σ υ μ π τ ω μ α τ α του αυχενικού συνδρόμου, φίλος γιατρός μου είπε ότι μόνο κήλη δίσκου στον αυχένα μου δικαιολογεί όσα είχα υποστεί (τότε) λόγω του αυχενικού συνδρόμου. Οι αλλοιώσεις των οστών είναι αρμοδιότητα των νευροχειρουργών κ.α.
Επικαλούμαι τη βλάβη στον αυχένα μου για να αποδείξω ότι ανήκω στους "πολιτισμένους"!Δημήτρης Γρυσμπολάκης 


Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.