Δικαστήριο απαγόρευσε σε 71χρονη να παντρευτεί 21χρονο
Τι «βλέπει» το δικαστήριο πίσω από τον «μεγάλο έρωτα» του νεαρού Τυνήσιου για την συνταξιούχο 71χρονη

 

Ένα δικαστήριο στην ελβετική πόλη Vaud αρνείται να δώσει την άδεια για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μια 71χρονη Ελβετίδα, γιαγιά και συνταξιούχος γραμματέας, με τον «έρωτα της ζωής της», έναν 21χρονο Τυνήσιο με τον οποίο γνωρίστηκε πριν τρία χρόνια στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε η 71χρονη στο γαλλικό περιοδικό 20 Minutes, μετά την συχνή επικοινωνία στα chat rooms με τον νεαρό Τυνήσιο, το ζευγάρι συναντήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και βρήκε ότι ταιριάζει πολύ καθώς μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη για την ραπ μουσική και τους περιπάτους στην εξοχή.

Όμως, δικαστήριο στην γενέτειρα της 71χρονης αρνείται στο ζευγάρι να παντρευτεί, αφού έκρινε ότι ο νεαρός άντρας «εκμεταλλεύεται συναισθηματικά» την 71χρονη με απώτερο στόχο να μεταναστεύσει στην χώρα. Το δικαστήριο χαρακτήρισε τον έρωτα του 21χρονου για την 71χρονη «απάτη», ενώ η ηλικιωμένη Ελβετίδα επιμένει για τον αγνό έρωτα του αγαπημένου της. Μετά την δικαστική απόφαση ο Τυνήσιος υποψήφιος γαμπρός δήλωσε απογοητευμένος και υποστήριξε ότι η διαφορά ηλικίας δεν είναι για τον ίδιο πρόβλημα καθώς δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά.

Τα προβλήματα του ζευγαριού με τον νόμο ξεκίνησαν όταν οι δύο ερωτευμένοι επισκέφθηκαν την ελβετική πρεσβεία στην Τυνησία για να ετοιμάσουν τα χαρτιά του γάμου τους.από ΠρώτοΘέμα
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.