Τα 6000 χρόνια ελληνικού πολιτισμού (Βίντεο) και οι σημερινοί προδότες - πωλητές


Έχει συμβεί και πάλι στο παρελθόν.
Και άλλοτε θέλησαν να αφανίσουν τον Ελληνισμό. Και άλλοτε θέλησαν να δημιουργήσουν ρωγμές στην ταυτότητά μας, να μας αλλάξουν όνομα, να κυριαρχήσουν πάνω μας.
Μας βάφτισαν Ρωμαίους, Ρωμιούς και το όνομα Έλληνας απαγορεύθηκε να χρησιμοποιείται.  Απ’ τον 4ο περίπου αιώνα μ.Χ. και για πολλά χρόνια μετά ως και την επανάσταση του ’21 το όνομα Έλληνας διωκόταν δια ροπάλου και είχε εξαφανισθεί από κάθε γραπτή αναφορά. Απαγορευόταν επί ποινή θανάτου.
Κατά το υπόλοιπο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, τα χρόνια του Βυζαντίου και κατά την τουρκοκρατία, ο ραγιάς Ρωμιός είχε ξεχάσει τελείως την Ελλάδα, την ελληνικότητά του και το ίδιο το όνομά του. Τον έκαναν να απεχθάνεται τον έλληνα και για αυτό έγινε ρωμιός και μάλιστα να είναι υπερήφανος για αυτό.
Κατάντια και θλίψη.
Οι κατακτητές όμως δεν γνώριζαν πως για να κατακτήσεις πραγματικά ένα λαό πρέπει να καταφέρεις να του αλλάξεις και τη γλώσσα του. Προσπάθησαν μάταια. Αυτό δεν το κατάφεραν. Πρέπει ακόμη να τον κάνεις να ξεχάσει τις παραδόσεις του, τα δημοτικά του τραγούδια. Μα ούτε αυτό το κατάφεραν.
Πώς να ξεχαστεί μια ολοζώντανη γλώσσα τόσων χιλιάδων χρόνων, κι όλο αυτό το φως που κουβαλούσε μαζί της.
Αυτά ως μια εισαγωγή για το δια ταύτα που ακολουθεί…..

«Αγαπητοί πλανητάρχες, που εξουσιάζεται τούτο τον κόσμο, γνωρίζατε καλά κι εσείς πως τούτο το σημείο του πλανήτη κι οι άνθρωποι που το κατοικούν κάνουν σαματάδες εύκολα. Και προκαλούν και ανατροπές εύκολα. Τα είχαν ξαναστήσει αυτά. Παρά τα 400 χρόνια Τουρκοκρατίας  ήρθε και το ’21. Αποδείχθηκε τότε ότι παρά τις αλλοιώσεις που είχαν υποστεί, όλοι οι σκλάβοι Ρωμιοί ήξεραν καλά ότι ήταν «Έλληνοι». Μιλούσαν ακόμη αυτή τη γλώσσα. Και μ’ αυτή τη γλώσσα ξεσηκώθηκαν.
Μας έβαλαν στο "γύψο" μια 7ετία, μα ήρθε το Πολυτεχνείο.
Βέβαια σήμερα εσείς αγαπητοί πλανητάρχες, έχετε άλλα συστήματα να αντιμετωπίζετε τις ταραχές και τους ταραξίες. Μελετημένα και στη θεωρία αλλά και στην εφαρμογή .
Ας γυρίσουμε λοιπόν στις μέρες μας.
Στην προ ΣΥΡΙΖΑ περίοδο, ο κόσμος ξεσηκωνόταν πολύ πιο συχνά και πολύ πιο εύκολα. Ταραχές, φασαρίες, εκατοντάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα. Η Αθήνα ούτε ξέρω πόσες φορές κάηκε τότε. Βεβαίως τότε ο μηχανισμός υποκίνησης και οργάνωσης όλης αυτής της αντίστασης ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο σημερινός πρωθυπουργός με τα υπόλοιπα στελέχη της τότε "αριστεράς".
Το αναγνωρίσατε λοιπόν αυτό κύριοι πλανητάρχες κι έπρεπε να βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να το αντιμετωπίσετε. Εκπαιδεύσατε λοιπόν τον Αλέξη να υποκινεί και να ξεσηκώνει τον κόσμο, που ήταν τότε θεριό ανήμερο και άρα επικίνδυνο, μεθοδεύσατε την άνοδό του στην εξουσία για να τον κάνετε εύκολα μετά σαν τα μούτρα σας κύριοι πλανητάρχες. Υποχείριό σας που ακόμα μπορούσε ως ένα βαθμό  να ΜΗΝ υποκινεί και να ΜΗΝ ξεσηκώνει τα πλήθη αυτή τη φορά. Μετά τον πείσατε να ξεπουλήσει τα πάντα για να «ορθοποδήσει» η χώρα ίσως μετά από 1500 χρόνια.
Τον καταντήσατε μια δοσίλογη μαριονέτα σας, που πια είναι του χεριού σας και χορεύει καλά στους ρυθμού σας. Όχι πως ο ίδιος είναι άμοιρος ευθυνών. Απλά αποδείχθηκε ένας προδότης που πήγε με το μέρος των δυνατών, και γύρισε την πλάτη στην πλειοψηφία των Ελλήνων που του είπε ΟΧΙ.
Οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις πια είναι εκείνες των συνταξιούχων και των ηλικιωμένων, που είναι και οι πιο ασφαλής,  μιας και δύσκολα σ’ αυτές ν’ ανοίξει μύτη.
Τους πρώην υποκινητές, τους έχετε πια στην εξουσία και τους εξουσιάζετε εσείς  κύριοι πλανητάρχες, μιας και αυτοί παραδόθηκαν εύκολα, και δεν υποκινείται πια το πλήθος».

Μ’ έναν σμπάρο δυό τρυγόνια δηλαδή, αφού και τις επικίνδυνες ταραχές ελέγχετε πια, αλλά και έχετε και το «Τσιπρανθρωπάκι» σας να σας κάνει όλα τα χατίρια.
Ανιστόρητος αποδεικνύεσαι όμως κι εσύ Αλέξη. Γιατί έπρεπε να ξέρεις πως «Του Έλληνος ο τράχηλος, ζυγόν δεν υπομένει». Γιατί αυτός ο τόπος δεν θα χάσει αυτή τη γλώσσα τόσο εύκολα. Και με όπλο αυτή θα σηκωθεί και πάλι. Ας μη βιαστούν κάποιοι να πουν πως η γλώσσα δεν σε κάνει δυνατό. Η Ελληνική περίπτωση απέδειξε το αντίθετο ανά τους αιώνες.
Γιατί παρ’ όλο που παρέδωσες ως παρακαταθήκη τα κλειδιά αυτού του «οίκου» που έδωσε και δίνει φως εδώ κι 6.000 χρόνια, με χίλιους τρόπους σ’ όλο τον κόσμο, παρ' όλο που παρέδωσες αναίμακτα όλο τον πλούτο της χώρας πχ. τα 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο και άλλων ενεργειακών πηγών στα νότια της Κρήτης, παρ’ όλο ρε σερσέμη κωλοτουμπά, που το δικό σου όνομα, όσες κωλοτούμπες και να κάνεις,  θα γραφτεί ως πωλητής – προδότης σε μια απ’ τις χειρότερες σελίδες της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας, ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.
Έχουμε χρέος κι εμείς κι οι επόμενες γενιές να τον κρατήσουμε όρθιο.
Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ανατροπές με τους συμβατικούς τρόπους (ξεσηκωμοί, επαναστάσεις) δύσκολα θα γίνουν πια. Βλέπε: Γιατί δεν γίνονται επαναστάσεις σήμερα (Γιώργος Χρηστάκης)

Κι αναρωτιέται τελικά κανείς μήπως πρέπει να υπάρχουν 5-6 άνθρωποι που να τους κάνουν να κατουράνε τα βρακιά τους!!! Όλους αυτούς!!!
Όχι δεν μιλώ για Ιερό πόλεμο. Μιλώ για το θεριό , αυτό που λέει ο λαός πως : «φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη».
Μιλώ για «Ερυθρές Ταξιαρχίες» και 17 Νοέμβρη, που με μια άλλη μεθοδολογία ίσως, με ένα σοβαρό, σύγχρονο, λαϊκό ιδεολογικό υπόβαθρο, κι έναν αποτελεσματικό υποστηρικτικό μηχανισμό, να μπορούν να κάνουν «διαπραγματεύσεις» και να δίνουν «απαντήσεις» και «λύσεις» για όλα, στην ώρα τους.
Γιατί στα δημοψηφίσματα τα ΟΧΙ μπορεί να γίνονται ΝΑΙ, μα σε κάποιο άλλο πλαίσιο, όπως τα παραπάνω,  το ΟΧΙ θα παραμείνει για πάντα ΟΧΙ.
Και ΟΧΙ δεν είμαι τρομοκράτης, λύσεις ψάχνω κι εγώ όπως όλοι μας.


Δείτε το εισαγωγικό βίντεο παραγωγής National Geographic για τη χώρα μας -κληρονομιά για τον παγκόσμιο πολιτισμό, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.

Βίντεο:
         

Ε σε αυτά τα 6.000 χρόνια Πολιτισμού, μπήκε πωλητήριο αναίσχυντα, κι έγιναν "προιόν" προς πώληση.
Τώρα που μπήκε κι η ταφόπλακα, ας ξυπνήσουμε και έστω σαν ζόμπι πια,  ας βάλουμε στη θέση τους κάποια πράγματα.Τίποτα δεν θα παραμείνει ατιμώρητο 


 

Γιώργος Χρηστάκης
Share on Google Plus

0 comments:

Για τον σκοπό της ύπαρξής μας ενημερωθείτε στην ομάδα μας, «ΜΕΣΑ - Μαζί Ενάντια Στην Αδικία», στο facebook

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.