Η Τσιτσιολίνα στην Ελλάδα στο Erotic Art Festival

 Η Τσιτσιολίνα, η διασημότερη ίσως πορνοστάρ όλων των εποχών, αποδέχθηκε την πρόσκληση των διοργανωτών του Erotic Art Festival 2016 και θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 15 Απριλίου.

Η Ιλόνα Στάλερ, όπως είναι το κανονικό της όνομα, γεννήθηκε το 1951,  είναι Ουγγρο-Ιταλίδα πολιτικός, τραγουδίστρια και βεβαίως πορνοστάρ. Έχει εκλεγεί βουλευτής στο Ιταλικό Κοινοβούλιο το 1987.

Η 65χρονη σήμερα Τσιτσιολίνα γεννήθηκε στη Βουδαπέστη. Τη δεκαετία του 1970 βρέθηκε στην Ιταλία όπου και ακολούθησε καριέρα πορνοστάρ, γυρίζοντας ταινίες σκληρού πορνό. Από το 1979 άρχισε πολιτική καριέρα με τους Πράσινους και μετά με το Partito Radicale.

Το 1987 εξελέγη βουλευτής στο ιταλικό κοινοβούλιο με το "Ριζοσπαστικό κόμμα" (Partito Radicale), κόμμα αριστερής ιδεολογίας. Στις επόμενες εκλογές δεν επανεξελέγη. Το 1990 προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου.

Υπήρξε σύζυγος του εικαστικού καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς, από το 1991 μέχρι το 1992, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Ο Κουνς μάλιστα είχε δημιουργήσει έργα (φωτογραφίες, πίνακες και γλυπτά), που παρουσίαζαν αυτόν και τη σύζυγό του σε διάφορες ερωτικές στάσεις και τα οποία εκτέθηκαν με τον τίτλο Made In Heaven. Τον χωρισμό τους ακολούθησε μια δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού, που κράτησε αρκετά χρόνια.

Σήμερα η Τσιτσιολίνα, δηλώνει για τη δεκαετία του 70 που έγινε διάσημη σοκάροντας τους Ιταλούς και φέρνοντας τα πάνω-κάτω στα συντηρητικά ήθη της χώρας ότι «Ήμουν ένα αυθόρμητο κορίτσι που του άρεσε να κάνει σεξ, να επιδεικνύει τον ερωτισμό της και να σοκάρει τους ευσεβείς».

«Αθωότητα και λαγνεία σε ένα μοναδικό Non Stop τετραήμερο αισθησιασμού με κεντρικό πρόσωπο τη Βασίλισσα του είδους» σημειώνει το δελτίο Τύπου του Erotic Art Festival, προαναγγέλοντας την παρουσία της Τσιτσιολίνα στην Ελλάδα στις 15 Απριλίου.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Tae Kwon Do από την Παρασκευή 15 Απριλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 18 του μήνα.


Erotic art festival
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.