Μία πρόταση για αντίσταση κατά των αντιδημοκρατικών, επιβαλλόμενων φόρων.Διάβασα σε μια ανάρτηση φίλου στην ομάδα πως σχεδιάζετε νέο πακέτο φόρων ύψους 9 δις € ως προληπτικό πακέτο φόρων, εάν το 2018 η Ελλάδα έχει απόκλιση από τους στόχους που της θέτουν.
Ρωτάω τώρα εγώ, πόσο καμένοι είναι στα μυαλά; Για να έχεις απόκλιση από τους στόχους που σημαίνει ότι δεν θα έρθουν στα ταμεία χρήματα από τους ήδη επιβαλλόμενους φόρους -  γιατί η ανάπτυξη σε αυτήν την χώρα είναι μόνο η ανάπτυξη των φόρων - θα επιβάλεις και άλλους παραπάνω φόρους οι οποίοι φυσικά δεν θα πληρωθούν εφόσον δεν πληρώθηκαν ούτε οι προηγούμενοι.
Δηλαδή αυτή την στιγμή η κυβέρνηση και οι θεσμοί, προσπαθούν με ένα μπουκάλι νερό του 1,5 λίτρου να γεμίσουν μια πισίνα και αν αυτό δεν γίνει θα πρέπει αυτό το μπουκάλι να βγάλει ακόμα κάποιες χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού προληπτικά εάν μέχρι την ώρα που πρέπει, δεν έχει γεμίσει την πισίνα.
Οι άνθρωποι έχουν περάσει σε ένα άλλο επίπεδο την οικονομία και πλέον τα παραμύθια του βαρόνου Μινχάουζεν φαντάζουν πέρα για πέρα πιο ρεαλιστικά από την συλλογιστική τόσων μεγάλων και τρανών οικονομολόγων που ασχολούνται με την διάσωση μας.
Είναι σαν ο ναυαγοσώστης που ξέρει ότι ο πνιγμένος υποφέρει από έλλειψη οξυγόνου να του κλίνει την μύτη και το στόμα ταυτόχρονα "ελπίζοντας" ότι έτσι θα τον σώσει από τον πνιγμό.
Εφόσον λοιπόν όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι κρετίνοι έχουν τέτοιο σκεπτικό αξίζουν μια καλή και χρήσιμη μεταχείριση η οποία αν γίνει συλλογικά από όλους ή σχεδόν όλους τους Έλληνες φορολογούμενους, τότε πραγματικά θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Αν λοιπόν, όταν έρθουν τα γραμματάκια από την εφορία, ο κάθε ένας από εμάς το στείλει συστημένο στο υπουργείο οικονομικών με την δήλωση "ο φόρος αυτός πρέπει να πληρωθεί από εσάς, δηλώνω αθώος για τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού" τότε αυτό θα σημάνει μια αλλαγή για όλους.
Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά, οι φόροι να μην πληρωθούν.
Έστω και αν πληρωθεί μέρος τους, η πράξη παραμένει και δείχνει ότι ο Ελληνικός λαός αντιδρά. 
Προτείνω λοιπόν αυτή την κινητοποίηση, δεν θέλει τίποτα περισσότερο από μια απλή επίσκεψη στο ταχυδρομείο, από τον κάθε φορολογούμενο. 
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι επιτέλους να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του ως πολίτης και ως ελεύθερος άνθρωπος ο οποίος υπερασπίζεται τα δικαιώματα του και να δείξει το σχετικά μικρό θάρρος και θράσος που χρειάζεται.
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.