Aioli - «Σκορδόλαδο» - Μεσογειακή σκορδαλιά





Aioli.  «Σκορδόλαδο» στα ελληνικά.
Σκορδαλιά που τρώνε όλοι οι λαοί της Μεσογείου, ο καθένας με την συνταγή του και τον τρόπο του.
Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι την τρώνε και για πρωϊνό με ελιές και ψωμάκι.

Παρακάτω θα βρειτε μια συνταγή από την Προβηγκία. Ταιριάζει με κρέας και ψάρι, όπως και με πολλά λαχανικά. Πεντανόστιμη και με τηγανητές πατάτες.


Aioli, ντιπ με σκόρδο και ελαιόλαδο



Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.