Έκτακτο, η κυβέρνηση θα επιβάλει πρόστιμο στον Ιούδα για το μη δηλωθέν ποσό των 30 ΑργυρίωνΤο υπουργείο οικονομικών στην προσπάθεια του να βάλει νέα επιπρόσθετα μέτρα ώστε να καλύψει το έλλειμμα του χρέους, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει το πόθεν έσχες του Ιούδα.
Έλεγχοι του ΣΔΟΕ αποκάλυψαν ότι  εδώ και 1996 χρόνια, από την ημέρα δηλαδή που πήρε τα 30 αργύρια ο Ιούδας, δεν έκανε φορολογική δήλωση, οπότε τα χρήματα της προδοσίας, δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία.
Συνυπολογιζόμενων των αιώνων που έχουν περάσει, εκτιμάται ότι με τα πρόστιμα που θα προκύψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους της χώρας μας θα καλυφθεί.
"Δεν έχει καμία σημασία ότι ο Ιούδας ήταν Εβραίος, ως Χριστιανοί που πιστεύουμε στον δάσκαλο του και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση του Ισραήλ, είμαστε σύμφωνοι ότι η συντεχνία του Χριστού ήταν μια off shore εταιρία η οποία σκοπό είχε το ξέπλυμα μαύρου χρήματος των 30 αργυρίων του Ιούδα. Εξάλλου οι Εβραίοι ακόμα περιμένουν τον μεσσία οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα"
Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο Υπ.Οικ. Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα να εξιχνιαστούν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις όπως αυτή του Εφιάλτη ο οποίος ποτέ δεν δήλωσε ως εισόδημα τα χρήματα που πήρε από τους Πέρσες για την προδοσία στις Θερμοπύλες καθώς και την μεγάλη υπόθεση του Βασιλιά Μίδα ο οποίος ως γνωστόν ότι έπιανε το έκανε χρυσό αλλά δεν το δήλωσε στην εφορία.
Ο Πρωθυπουργός Κος Α. Τσίπρας δήλωσε ότι "Η προδοσία, σίγουρα δεν είναι θέση της αριστεράς και όλους μας σοκάρει, όμως το να μην δηλώσεις τα χρήματα αυτά από την παροχή υπηρεσιών που έκανες, συνιστά ένα μεγάλο έγκλημα κατά της κυβέρνησης και του τόπου."
Ο Γέρουν Ντάϊσενμπλουμ δήλωσε πραγματικά ευτυχής από της νέες εξελίξεις και αισιόδοξος ότι η Ελλάδα επιτέλους επιστρέφει σε πορεία ανάκαμψης.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις εξετάζεται από κύκλους της κυβέρνησης καθώς και από μέλη της Τρόικα η πιθανότητα ανάλογων προστίμων στον Ιωσήφ και την Μαρία γιατί τα δώρα των τριών μάγων στην φάτνη δεν δηλώθηκαν ποτέ. Όμως για αυτό υπάρχει χρόνος, εφόσον αυτή η πιθανότητα θα συζητηθεί κοντά στα Χριστούγεννα που είναι και η επέτειος εκείνης της ημέρας.
Γ.Ζ.
Υ.Γ.
(Το παρόν άρθρο είναι σατυρικό, αν και στους καιρούς που ζούμε φαντάζει αληθοφανές, όσο και η ίδια η σουρεαλιστική πραγματικότητα που ζούμε.)
Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.