Η ΘΟΥΡΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Η Θουριγγία είναι έτοιμη να παραλάβει 1.000-2.000 πρόσφυγες από την Ειδομένη», λέει το άρθρο.
Είναι όμορφο που η Γερμανία ανοίγει πάλι τις πόρτες της, θα πούμε αμέσως... όσοι δεν ξέρουμε τι θα πει «Θουριγγία».
Όσοι όμως ξέρουμε τι θα πει «Θουριγγία», θα αναρωτηθούμε αμέσως: «Μα τι θα τους κάνουν οι Θουρίγγιοι τους μετανάστες όταν η περιοχή ανήκει στους Ναζί;».
Και δεν ανηκει μόνο η Θουριγγία στους Ναζί, στους Ναζί ανήκει και η Δρέσδη και σχεδόν ολόκληρη η τέως Ανατολική Γερμανία.
Ή καλύτερα, οι τέως κομμουνιστές μεταφορφώθηκαν ως δια μαγείας σε ναζιστές μετά την πτώση του τείχους (βλέπε Pegida).
Αυτό το μυστηριώδες άλμα από την μια στην άλλη άκρη δεν μπόρεσε ακόμα να το εξηγήσει κανείς, εφόσον συνεχώς τονίζεται εντόνως πως τα δύο πολιτικά άκρα δεν ταυτίζονται (και μήπως κατάλαβε ποτέ κανείς πώς τα κατάφερε το κομ-μουνί μερκελάκι να μεταμορφωθεί σε υπόδειγμα καπιτάλας ηγέτιδας;).
Και τώρα ανοίγει η Γερμανία τις πόρτες της και πάλι και δέχεται τους "πρόσφυγες" στην ανατολική της μεριά, η οποία ανήκει στους Ναζί, εφόσον η δυτική της πλευρά προσκύνησε το Ισλάμ. Δεν μπορείς να το εκφράσεις με άλλον τρόπο όταν στις δημόσιες κουζίνες και στα σχολεία έχει απαγορευτεί το χοιρινό κρέας και όλοι μας τρωμε "Χαλάλ" χωρίς να το ξέρουμε (Βλέπε Halal).
Το όλο πακέτο θέλω να το πω «στόμα του Λύκου», αλλά δεν θα κάνω προβλέψεις, το αφήνω στην κρίση του αναγνώστη.
Αυτό όμως που θέλω να ξεφορτωθώ είναι ένα "εύγε" σε όλους εκείνους τους οξυδερκείς και οξύφθαλμους Έλληνες της «ανθρωπιάς» και της «καλής καρδιάς» που φωνάζουν να ανοίξουν τα σύνορα για να πάνε οι μετανάστες στην αγαπημένη τους Γερμανία, δηλαδή στο στόμα του Λύκου, αντί να φωνάζουν να επιστρέψουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, όπου οι πιθανότητες να ζήσουν είναι μεγαλύτερες και οι δικές μας επίσης.
Είναι οξύμωρο «ανθρωπιστικά» σκεπτόμενοι Έλληνες, συνειδητά ή ασυνείδητα, εν γνώσει ή εν αγνοία, να εύχονται να μην επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ στις πατρίδες τους.Share on Google Plus

0 comments:

ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ. Από το Blogger.